Advocaat Snikzwaag

Wil jij een top advocaat uit Snikzwaag die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Snikzwaag verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Snikzwaag – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Snikzwaag gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Snikzwaag
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 86 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Snikzwaag, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terkaple, Akmarijp en Boornzwaag bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Snikzwaag

Wanneer je een advocaat in Snikzwaag zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Regelmatig gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Snikzwaag als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Snikzwaag een karwei die belangrijk is. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Snikzwaag is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een jurist vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een goede advocaat in Snikzwaag een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Snikzwaag je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Snikzwaag
 • Ontslag aanvechten in Snikzwaag
 • Personen- en Familierecht advocaat Snikzwaag
 • Arbeidsrecht advocaat Snikzwaag
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Snikzwaag
 • Strafrecht advocaat Snikzwaag
 • Letselschade advocaat Snikzwaag
 • Ondernemingsrecht advocaat Snikzwaag
 • Civielrecht advocaat Snikzwaag
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Snikzwaag

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Snikzwaag

Een advocatenkantoor in Snikzwaag heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Snikzwaag helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Snikzwaag is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Snikzwaag

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Snikzwaag

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Snikzwaag die je ook kunnen bijstaan, los van je probleemgeval. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Advocaten in Snikzwaag staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Snikzwaag te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Snikzwaag je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Snikzwaag, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Snikzwaag

Een jurist in Snikzwaag is niet altijd een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Snikzwaag verricht kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou uiteraard zonde zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe prima een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Snikzwaag?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Snikzwaag.

Letselschade advocaat Snikzwaag

Een letselschade advocaat in Snikzwaag kan je helpen om een passende claim te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Snikzwaag helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Snikzwaag is dat hij de hele procesvoering voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Snikzwaag vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Snikzwaag.

Letselschade advocaat Snikzwaag zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Snikzwaag zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Snikzwaag

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Snikzwaag in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Snikzwaag heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Snikzwaag te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Snikzwaag.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Snikzwaag en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Snikzwaag

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en vervelende affaire, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Snikzwaag zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Snikzwaag te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Snikzwaag is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Snikzwaag allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Snikzwaag in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Snikzwaag in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Snikzwaag

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Snikzwaag

Aanrader!

17 mei 2023

Een aanrader, een duidelijk verhaal en correct advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Bianca Janssen

Top gegaan

8 mei 2023

Had in korte tijd een goede offerte op maat, top!

- Jelle van de Veen

Persoonlijk bijgestaan

7 mei 2023

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Ellen Jansen

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

26 april 2023

Snelle en directe behandeling van de procedure. Tevens vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Maurice Willems

Dreigend ontslag voorkomen

22 april 2023

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Bram Hendriks

Verstand van zaken

16 april 2023

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- René van Dam

Door raad en daad geholpen

4 april 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Offertes snel binnen*
Vlug de offertes ontvangen en een juiste jurist gevonden.

- Esther de Lange

Enorm bekwaam

30 maart 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Diana Bosman

Simpelweg voortreffelijk

20 maart 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Cornelia Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Snikzwaag

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Trip Advocaten & Notarissen

Wiardaplantage 9
8939 AA Leeuwarden
Nederland

058 234 7347
http://www.triplaw.nl/