Advocaat Wijster

Behoefte aan een professionele advocaat uit Wijster die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wijster verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wijster – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Wijster gezocht?

Een advocaat uit Wijster vinden

Advocaat Wijster
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijster, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Mantinge, Eursinge en Bruntinge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijster

Zoek je een professionele en goede advocaat in Wijster? Het vinden van de beste advocaat in Wijster is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Wijster. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Wijster die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijster
 • Ontslag aanvechten in Wijster
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijster
 • Arbeidsrecht advocaat Wijster
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijster
 • Strafrecht advocaat Wijster
 • Letselschade advocaat Wijster
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijster
 • Civielrecht advocaat Wijster
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijster

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijster

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Wijster een slim besluit is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al vlug een professional vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wijster kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wijster. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Wijster toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Wijster

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wijster

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Wijster, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Wijster zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een degelijk gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Wijster. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Wijster jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijster

Een jurist in Wijster mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Wijster, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet verrichten. Het is mogelijk noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijster?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijster.

Letselschade advocaat Wijster

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Wijster wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Wijster te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Wijster om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijster.

Letselschade advocaat Wijster zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijster zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wijster

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Wijster in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Wijster heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wijster.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijster.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijster en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijster

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijster. Ondanks dat een echtscheiding een uitermate emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Wijster hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Wijster? Een goede gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Wijster echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijster in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijster in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijster

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijster

Echtscheiding goed geregeld

8 november 2023

Complexe regeling top afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Robertus Jacobs

Scheiding ging vertrouwd

30 oktober 2023

Dankzij mijn raadsman geen problemen gekregen tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Thijs Post

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

27 oktober 2023

Zeer deugdelijk en passend advies ontvangen door de raadsman.

- Mark Huisman

Had dit veel sneller moeten doen

11 oktober 2023

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Tamara van Vliet

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

2 oktober 2023

Door mijn advocaat geen problemen gekregen gedurende de echtscheiding van mijn partner.

- Frank van de Wal

Domweg uitstekend

26 september 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo degelijk zou zijn.

- Laura Schouten

Juridische steun was aangenaam

24 september 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Ruud van den Bosch

Echtscheiding tot goed eindpunt gebracht

11 september 2023

Dankzij mijn raadsman geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn man.

- Marco Kok

Begeleiding was persoonlijk

5 september 2023

Elke fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer tevreden met het traject.

- Marijke van der Linden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijster

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/