Advocaat Steenwijk

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Steenwijk?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Steenwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Steenwijk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Steenwijk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Steenwijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 65 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Steenwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Giethoorn, Onna en De Bult bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Steenwijk

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Steenwijk? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Steenwijk te vinden voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je positie, jouw behoefte en jou als persoon. Met deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Steenwijk die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Steenwijk
 • Ontslag aanvechten in Steenwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Steenwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Steenwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Steenwijk
 • Strafrecht advocaat Steenwijk
 • Letselschade advocaat Steenwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Steenwijk
 • Civielrecht advocaat Steenwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Steenwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Steenwijk

Men vraagt zich vaak af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Steenwijk een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Steenwijk kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Steenwijk. Dit komt grotendeels door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Steenwijk toepasbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Steenwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Steenwijk

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Steenwijk die je ook kunnen helpen, ongeacht je kwestie. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Steenwijk.

Echter is het slim om diverse advocaten in Steenwijk te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Steenwijk je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Steenwijk, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Steenwijk

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Steenwijk. Je kunt een jurist in Steenwijk namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Steenwijk niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Steenwijk kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Steenwijk de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Steenwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Steenwijk.

Letselschade advocaat Steenwijk

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Steenwijk voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Steenwijk te vinden. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Steenwijk om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Steenwijk.

Letselschade advocaat Steenwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Steenwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Steenwijk

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Het is uiteraard een slim plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de buurt. Alleen zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Steenwijk. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je namelijk eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. En zo ben je bovendien gegarandeerd van competent advies op maat.

Daarna is een gesprek doorgaans de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een fatsoenlijk gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische zaken.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Steenwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Steenwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Steenwijk

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Steenwijk zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Steenwijk te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Steenwijk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Steenwijk aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Steenwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Steenwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Steenwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Steenwijk

Onverwachts een aanzienlijke vergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

13 mei 2022

- Ilse de Wit

Fijne juridische ondersteuning

4 mei 2022

Geholpen door iemand die zeer veel met me meeleeft, geweldig prettig.

- Dirk Janssen

Vertrouwelijke advocaat getroffen

30 april 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Nicole de Bruin

Flinke schadevergoeding gekregen

21 april 2022

- Wendy de Koning

Echte vakkundige in rechtsgebied

11 april 2022

Mijn raadsman had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Marcel van der Horst

Deskundige jurist

8 april 2022

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Grandioos!

- Saskia Hoekstra

Geding keurig begeleid

30 maart 2022

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Michel Koning

Advocaat met kennis

21 maart 2022

Duidelijk vakkundige jurist getroffen. Het hielp heel erg.

- Kelly Hoekstra

Echtscheidingsconvenant verzorgd

17 maart 2022

Echtscheidingsconvenant was snel overeengekomen. Uitstekend!

- Martin van Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Steenwijk

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/