Advocaat Stiens

Wil jij een betaalbare advocaat uit Stiens die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Stiens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Stiens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Stiens gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Stiens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stiens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vrouwenparochie, Oude Bildtzijl en Oude Leije bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Stiens

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Stiens? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Stiens te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Stiens. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Stiens die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Stiens
 • Ontslag aanvechten in Stiens
 • Personen- en Familierecht advocaat Stiens
 • Arbeidsrecht advocaat Stiens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Stiens
 • Strafrecht advocaat Stiens
 • Letselschade advocaat Stiens
 • Ondernemingsrecht advocaat Stiens
 • Civielrecht advocaat Stiens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Stiens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Stiens

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Stiens een goed besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een specialist vereist, om je bij een juridisch traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Stiens kan je hier ideaal bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Stiens. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook doorgaans een aardig concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Stiens werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Stiens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Stiens

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Stiens die je verder kunnen bijstaan, los van je probleem. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Stiens.

Echter is het goed om allerlei advocaten in Stiens te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Stiens je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Stiens, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Stiens

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Stiens. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Stiens. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Stiens kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Stiens de procedure feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Stiens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Stiens.

Letselschade advocaat Stiens

Een letselschade advocaat in Stiens kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige reden hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Stiens je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan enkel het leed wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Stiens is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een goedkope en deskundige letselschade advocaat in Stiens vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Stiens.

Letselschade advocaat Stiens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Stiens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Stiens

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Stiens in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Stiens heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Stiens te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Stiens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Stiens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Stiens

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stiens. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Stiens hebben bij dit traject. Je zou uiteraard altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Stiens? Een goede kandidaat treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Stiens echt volstrekt simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Stiens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Stiens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Stiens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Stiens

Fijne juridische hulp

3 mei 2022

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Nicole Timmermans

Iemand die weet waar die het over heeft

1 mei 2022

Binnen no-time een deskundige jurist. Bedankt!

- Ramona Bosch

Gewoon perfect

23 april 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo slim zou zijn.

- Michiel van de Brink

Rechtzaak gewonnen!

15 april 2022

Door mijn voortreffelijke advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Jasper de Wit

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

4 april 2022

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Charlotte Kuiper

Uitermate professioneel

3 april 2022

Een werkelijke pro gevonden. Dit zorgde voor erg veel kalmte.

- Barbara van Dam

Professionele en bedreven

23 maart 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Petrus Schipper

Beste jurist van Holland

16 maart 2022

Ervaarde een fijne klik met mijn advocaat en samen de overwinning behaald voor de rechter.

- Kelly de Jonge

Scheiding goed geregeld

9 maart 2022

Complexe overeenkomst top afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Klaas Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Stiens

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/