Advocaat Oude Leije

Behoefte aan een professionele advocaat uit Oude Leije die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oude Leije verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oude Leije – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Oude Leije gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oude Leije
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oude Leije, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vrouwenparochie, Oude Bildtzijl en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oude Leije

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Oude Leije zoekt, je grofweg niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Oude Leije een vervelende. Toch wil je een geschikte advocaat in Oude Leije zoeken. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Desondanks adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Oude Leije is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Tevens huur je een advocaat doorgaans in omdat je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ervaren. Daarom is het kiezen van een goede advocaat in Oude Leije een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Oude Leije je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oude Leije
 • Ontslag aanvechten in Oude Leije
 • Personen- en Familierecht advocaat Oude Leije
 • Arbeidsrecht advocaat Oude Leije
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oude Leije
 • Strafrecht advocaat Oude Leije
 • Letselschade advocaat Oude Leije
 • Ondernemingsrecht advocaat Oude Leije
 • Civielrecht advocaat Oude Leije
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oude Leije

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oude Leije

Een advocatenkantoor in Oude Leije heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Oude Leije helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewild, maar zeker indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Oude Leije is dat je natuurlijk iemand in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je streek wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Oude Leije

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Oude Leije

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Oude Leije, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Oude Leije. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Oude Leije. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Oude Leije grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oude Leije

Een jurist in Oude Leije mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Oude Leije niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oude Leije verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je verrichten. Het is dus raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oude Leije?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oude Leije.

Letselschade advocaat Oude Leije

Een letselschade advocaat in Oude Leije kan je assisteren om een fatsoenlijke claim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dit kan zijn door een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere reden. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Oude Leije je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letselschade is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Oude Leije is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Oude Leije vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oude Leije.

Letselschade advocaat Oude Leije zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oude Leije zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oude Leije

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Oude Leije in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Oude Leije heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oude Leije te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oude Leije.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oude Leije en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oude Leije

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Leije. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Oude Leije hebben tijdens dit traject. Je zou uiteraard meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Oude Leije? Een goede kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Oude Leije echt erg gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oude Leije in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oude Leije in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oude Leije

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oude Leije

Zeer content met onze raadsman

11 mei 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Susanne Brouwer

Rechtelijk gewoon top

8 mei 2022

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Klaas Gerritsen

Meest vakkundige raadsman van het land

29 april 2022

Klikte direct aardig en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Caroline de Groot

Meest vakkundige advocaat van het land

21 april 2022

Ervaarde een geschikte klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Robertus van de Velden

Rechtszaak tot een goed einde

11 april 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt!!

- Edwin van de Brink

Echt een expert

8 april 2022

Via mijn jurist een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Anna Groen

Scheiding tot goed eindpunt gekregen

1 april 2022

Dankzij mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen tijdens de scheiding van mijn levenspartner.

- Willem Bosman

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

23 maart 2022

Snelle en directe behandeling van de procedure. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Astrid Visser

Deskundig en vakkundig.

20 maart 2022

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Johan Evers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oude Leije

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/