Advocaat Hallum

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Hallum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hallum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hallum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Hallum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hallum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hallum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ferwert, Marrum en Hijum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hallum

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Hallum? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Hallum te vinden voor juridische zaken. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Hallum te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Hallum. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hallum die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hallum
 • Ontslag aanvechten in Hallum
 • Personen- en Familierecht advocaat Hallum
 • Arbeidsrecht advocaat Hallum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hallum
 • Strafrecht advocaat Hallum
 • Letselschade advocaat Hallum
 • Ondernemingsrecht advocaat Hallum
 • Civielrecht advocaat Hallum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hallum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hallum

Een regionaal advocatenkantoor in Hallum kan beslist uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hallum helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is meestal wenselijk, maar voornamelijk als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Hallum is dat je altijd een persoon in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Hallum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hallum

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Hallum, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Hallum zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een goed gesprek. Indien je een onenigheid allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Hallum. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Hallum jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hallum

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Hallum. Je kunt een jurist in Hallum immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Hallum mogelijk.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hallum de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hallum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hallum.

Letselschade advocaat Hallum

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Hallum voor je te laten werken, maar dit kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die juiste letselschade advocaat in Hallum te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Hallum om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hallum.

Letselschade advocaat Hallum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hallum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hallum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Het is natuurlijk een prima idee om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Hallum krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Hallum die jij dan eigenlijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je kwestie. En zo ben je ook verzekerd van vakkundig advies op maat.

Daarna is een gesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hallum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hallum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hallum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hallum. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Hallum wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hallum? Een juiste kandidaat vinden is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Hallum echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hallum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hallum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hallum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hallum

Ontslag op staande voet voorkomen

14 mei 2022

Door mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Eric Kramer

Geding keurig begeleid

5 mei 2022

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Judith Bakker

Gewoon perfect

1 mei 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Martinus van der Linden

Top raadgeving gekregen!

22 april 2022

Onbetwistbaar advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Caroline Hofman

Door raad en daad bijgestaan

17 april 2022

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Top bijgestaan

- Marieke de Groot

Zoals bedacht

9 april 2022

Perfect aanbod gekregen.

- Monique Evers

Door raad en daad geholpen

31 maart 2022

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Top!

Na aanvragen offertes direct ontvangen*
Vlot de offertes gehad en een juiste jurist gevonden.

- Charlotte de Jong

Geen nummer, menselijke behandeling

22 maart 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Janneke van Dijk

Top advocaat gevonden

18 maart 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de begeleiding na onze botsing. Super.

- Albert Hermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hallum

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Advocaat van den Elst Pots & Rouwé

Spanjaardslaan 147
8917 AS Leeuwarden
Nederland

058 213 4765
http://www.epradvocaten.com/

Advocaat H.A. de Boer Leeuwarden

Voorstreek 103
8911 JM Leeuwarden
Nederland

058 202 3038
https://www.advocatenkantoorhadeboer.nl/