Advocaat Sweikhuizen

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Sweikhuizen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Sweikhuizen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Sweikhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Sweikhuizen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Sweikhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Sweikhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nuth, Wijnandsrade en Schinnen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Sweikhuizen

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Sweikhuizen? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Sweikhuizen te vinden voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door deze tips is het denkbaar om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Sweikhuizen die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Sweikhuizen
 • Ontslag aanvechten in Sweikhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Sweikhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Sweikhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Sweikhuizen
 • Strafrecht advocaat Sweikhuizen
 • Letselschade advocaat Sweikhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Sweikhuizen
 • Civielrecht advocaat Sweikhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Sweikhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Sweikhuizen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Sweikhuizen kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Sweikhuizen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Sweikhuizen heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Sweikhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Sweikhuizen

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Sweikhuizen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Sweikhuizen.

Ook is het goed om diverse advocaten in Sweikhuizen te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Sweikhuizen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je zeer ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk alleen met gekwalificeerde advocaten in Sweikhuizen, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Sweikhuizen

Een jurist in Sweikhuizen is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Sweikhuizen niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Sweikhuizen, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is daarom belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Sweikhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Sweikhuizen.

Letselschade advocaat Sweikhuizen

Een letselschade advocaat in Sweikhuizen kan je assisteren om een passende schadeclaim te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Sweikhuizen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Sweikhuizen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Sweikhuizen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Sweikhuizen.

Letselschade advocaat Sweikhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Sweikhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Sweikhuizen

Indien je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Sweikhuizen in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Sweikhuizen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Sweikhuizen.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Sweikhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Sweikhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Sweikhuizen

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Sweikhuizen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Sweikhuizen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Sweikhuizen is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Sweikhuizen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Sweikhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Sweikhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Sweikhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Sweikhuizen

Convenant opgemaakt

4 september 2023

Convenant was zo overeengekomen. Top!

- Deborah de Boer

Vakkundige advocaat

2 september 2023

In minder dan no-time een deskundige jurist. Buitengewoon!

- Hendrikus Verhoeven

Juridische steun was aangenaam

26 augustus 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Maarten Bosch

Top geregeld

19 augustus 2023

Razendsnel de geschikte persoon getroffen, prettig!

- Adriaan Maas

Goed afgehandeld.

13 augustus 2023

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Cornelis van Vliet

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

25 juli 2023

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Adrianus de Leeuw

Top raadgeving gekregen!

23 juli 2023

Een aanrader, een helder gesprek en juist advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Adriana de Bruijn

Zijn super bijgestaan in de procedure

16 juli 2023

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Ellen de Bruijn

Proces tot een goed einde

6 juli 2023

Professionele ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Jelle van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Sweikhuizen

Clerx Van Roy Advocaten

Van Sonsbeecklaan 48
6191 JM Beek
Nederland

046 436 3388
http://www.clerxvanroyadvocaten.nl/

Advocatenpraktijk Nymeijer

Agnes Printhagenstraat 32
6161 EK Geleen
Nederland

046 474 0296
http://www.advocaatnymeijer.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Geleen

Prins de Lignestraat 30
6161 CZ Geleen
Nederland

046 451 2401
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/