Advocaat Swichum

Wil jij een betaalbare advocaat uit Swichum die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Swichum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Swichum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Swichum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Swichum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 72 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Swichum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wijtgaard, Goutum en Teerns bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Swichum

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Swichum? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Swichum te vinden voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Swichum. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Swichum die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Swichum
 • Ontslag aanvechten in Swichum
 • Personen- en Familierecht advocaat Swichum
 • Arbeidsrecht advocaat Swichum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Swichum
 • Strafrecht advocaat Swichum
 • Letselschade advocaat Swichum
 • Ondernemingsrecht advocaat Swichum
 • Civielrecht advocaat Swichum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Swichum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Swichum

Een plaatselijk advocatenkantoor in Swichum kan absoluut oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Swichum inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Swichum heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Swichum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Swichum

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Swichum die je ook kunnen bijstaan, ongeacht je moeilijkheid. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Swichum staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Swichum te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Swichum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het aannemen van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Swichum, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Swichum

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Swichum. Je kunt een jurist in Swichum wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Swichum niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Swichum mogelijk.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Swichum verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Swichum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Swichum.

Letselschade advocaat Swichum

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Swichum je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Swichum je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Swichum is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een snel herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Swichum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Swichum.

Letselschade advocaat Swichum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Swichum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Swichum

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Het is uiteraard een fijn idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de regio. Alleen zo kom je aan een passende arbeidsrecht advocaat in Swichum. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Swichum die jij dan feitelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. Professionaliteit is immers wel zeer fijn voor bij juridische zaken.

Vervolgens is een gesprek gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is overwegend van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Swichum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Swichum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Swichum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Swichum. Uit elkaar gaan is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Swichum wel van pas komen gedurende dit proces. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo gegevens aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Swichum? Een geschikte gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Swichum echt volstrekt ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Swichum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Swichum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Swichum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Swichum

Correct afgehandeld

10 mei 2022

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, geweldig!

- Michael Post

Voortdurend bereikbaar voor vragen

3 mei 2022

Goed bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Esther van de Velde

Enorm professioneel

26 april 2022

Mijn advocaat had overduidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid tijdens het traject..

- Klaas van der Horst

Exact zoals vermoed

18 april 2022

Aanbod was goed.

- Kirsten van der Laan

Eindelijk

15 april 2022

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Koen Martens

Snel een passende adviseur geregeld.

7 april 2022

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Karin van Leeuwen

Convenant afgehandeld

2 april 2022

In sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Simone van Doorn

Ontslag op staande voet voorkomen

21 maart 2022

Door mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Peter van de Veen

Netjes afgehandeld

20 maart 2022

Had binnen korte periode een goeie aanbieding op maat, geweldig!

- Hendrikus van der Meulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Swichum

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/