Advocaat Hempens

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Hempens?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hempens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hempens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Hempens gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hempens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hempens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Goutum, Teerns en Swichum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hempens

Wanneer je een advocaat in Hempens zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Hempens als een extra drempel ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Hempens zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Hempens en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Hempens een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Hempens je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hempens
 • Ontslag aanvechten in Hempens
 • Personen- en Familierecht advocaat Hempens
 • Arbeidsrecht advocaat Hempens
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hempens
 • Strafrecht advocaat Hempens
 • Letselschade advocaat Hempens
 • Ondernemingsrecht advocaat Hempens
 • Civielrecht advocaat Hempens
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hempens

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hempens

Een advocatenkantoor in Hempens heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hempens helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker indien het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Hempens is dat je natuurlijk iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de toestand komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Hempens

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hempens

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Hempens die je ook kunnen helpen, los van je probleemgeval. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw moeilijkheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Hempens staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Ook is het goed om diverse advocaten in Hempens te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Hempens je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker indien de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een behoorlijk aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Hempens, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hempens

Een jurist in Hempens is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Hempens niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Hempens, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en zeer incompetente advocaten. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus van belang om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hempens?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hempens.

Letselschade advocaat Hempens

Een letselschade advocaat in Hempens kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere reden. Een letselschade advocaat in Hempens assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Hempens is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Hempens vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hempens.

Letselschade advocaat Hempens zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hempens zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hempens

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Hempens in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Hempens heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hempens te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hempens.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hempens en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hempens

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hempens zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hempens te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hempens is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Hempens aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hempens in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hempens in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hempens

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hempens

Geen nummer, menselijke afhandeling

25 augustus 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Ilona de Jong

Prima advocaat gevonden

17 augustus 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Jacqueline Kuiper

Verstand van regelgeving

14 augustus 2022

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Jessica van der Horst

Aanrader!

3 augustus 2022

Een aanrader, een begrijpelijk verhaal en juist advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Nienke Driessen

Persoonlijk bijgestaan

29 juli 2022

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Super.

- Petrus van de Velde

Competent en vakkundig.

24 juli 2022

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- René van de Veen

Prima raadgeving gekregen!

11 juli 2022

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Hendrikus van Dijk

Vertrouwelijke advocaat getroffen

5 juli 2022

Zeer solide en passend advies ontvangen via de advocaat.

- Sabine Maas

Gewoon goed

1 juli 2022

Vlot en verhelderend geregeld. Bedankt!

- Alexander Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hempens

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/