Advocaat Teerns

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Teerns?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Teerns verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Teerns – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Teerns gezocht?

Een advocaat uit Teerns vinden

Advocaat Teerns
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 69 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Teerns, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Goutum, Hempens en Swichum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Teerns

Indien je een advocaat in Teerns zoekt, heeft dat meestal een reden. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Teerns een nare. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Teerns een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het gebied waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Teerns is immers de andere niet en de specialismen en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Tevens huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Teerns een belangrijke taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Teerns je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Teerns
 • Ontslag aanvechten in Teerns
 • Personen- en Familierecht advocaat Teerns
 • Arbeidsrecht advocaat Teerns
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Teerns
 • Strafrecht advocaat Teerns
 • Letselschade advocaat Teerns
 • Ondernemingsrecht advocaat Teerns
 • Civielrecht advocaat Teerns
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Teerns

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Teerns

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Teerns een slim besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een geschikte uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een goed eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Teerns kan je hier geweldig bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Teerns. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Teerns is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Teerns

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Teerns

Om de goede personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Teerns. Advocaten in Teerns zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Teerns. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft zeker wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Teerns grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Teerns

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Teerns. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Teerns. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Teerns mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Teerns de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Teerns?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Teerns.

Letselschade advocaat Teerns

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Teerns wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Teerns te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Teerns die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Teerns.

Letselschade advocaat Teerns zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Teerns zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Teerns

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Teerns in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Teerns terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Teerns te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Teerns.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Teerns en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Teerns

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Teerns zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Teerns te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Teerns is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Teerns veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Teerns in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Teerns in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Teerns

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Teerns

Vliegensvlug een kundige professional

5 mei 2022

Na aanvraag van de offertes kwam ik snel in gesprek met een partij die precies wist wat mijn kwestie nodig had.

- Angelique Huisman

Raadsman met verstand

28 april 2022

Voelbaar deskundige jurist gevonden. Dit scheelde enorm veel.

- Jan van Dongen

Verstand van wetgeving

24 april 2022

Zoals vermoed, enorm professioneel.

- Robertus van de Berg

Top advocaat gevonden

13 april 2022

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Anouk Koster

Scheiding uitstekend geregeld

5 april 2022

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank jullie wel.

- Danny Jansen

Oprecht fijn

2 april 2022

Uitstekende raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Miranda Boer

Inderdaad zoals vermoed

22 maart 2022

Uitstekend aanbod gekregen.

- Klaas Driessen

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

15 maart 2022

Een werkelijke professional gevonden. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Judith Groen

Forse compensatie bij letselschade

7 maart 2022

- Guido van Wijk

Uitgelichte advocatenkantoren uit Teerns

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/

Anker & Anker

Ossekop 11
8911 LE Leeuwarden
Nederland

058 244 2500
http://www.ankerenanker.nl/