Advocaat Tegelen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Tegelen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tegelen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tegelen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Tegelen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Tegelen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tegelen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maasbree, Kessel en Baarlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tegelen

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Tegelen zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Tegelen een nare. Toch wil je een verstandige advocaat in Tegelen vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Tegelen en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Bovendien huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Tegelen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je behoorlijk in je speurtocht naar een geschikte advocaat in Tegelen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tegelen
 • Ontslag aanvechten in Tegelen
 • Personen- en Familierecht advocaat Tegelen
 • Arbeidsrecht advocaat Tegelen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tegelen
 • Strafrecht advocaat Tegelen
 • Letselschade advocaat Tegelen
 • Ondernemingsrecht advocaat Tegelen
 • Civielrecht advocaat Tegelen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tegelen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tegelen

Een advocatenkantoor in Tegelen heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Tegelen inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Tegelen is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tegelen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Tegelen

Het is van belang dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Tegelen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Tegelen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Tegelen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Tegelen grotendeels gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tegelen

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Tegelen. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Tegelen. Er zijn wel enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Tegelen mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Tegelen de procedure echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tegelen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tegelen.

Letselschade advocaat Tegelen

Soms denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Tegelen voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor problemen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Tegelen te treffen. Je zoekt simpelweg wel naar een deskundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Tegelen om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tegelen.

Letselschade advocaat Tegelen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tegelen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Tegelen

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Tegelen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Tegelen heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Tegelen.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tegelen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tegelen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tegelen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tegelen. Uit elkaar gaan is vanzelfsprekend altijd ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Tegelen wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Tegelen? Een juiste kandidaat opsporen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Tegelen echt geweldig makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tegelen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tegelen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tegelen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tegelen

Iemand die weet waar die het over heeft

31 maart 2024

Razendsnel de juiste man gevonden. Schitterend!

- Marco van der Meer

Snel en juiste advocaat gevonden

25 maart 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Top!

- Paul Verhoeven

Juridische advies

18 maart 2024

Ontzettend aangenaam juridisch raadgeving op maat ontvangen. Dat scheelde zeer veel.

- Miranda Peeters

Ontslag op staande voet afgewend

14 maart 2024

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Nicole de Lange

Super verlopen

6 maart 2024

Had binnen korte tijd een goede offerte op maat, geweldig!

- Kim Kuiper

Voelt betrouwbaar

28 februari 2024

Partij gevonden die goed aanvoelt. Goed!

- Elisabeth Scholten

Domweg prima

20 februari 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gewenst.

- Michiel Timmermans

Aanrader!

17 februari 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Sharon van Dijk

Geding tot een goed einde

7 februari 2024

Professionele hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Dank!

- Vanessa van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tegelen

Boels Zanders NV

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo
Nederland

088 304 0000
http://www.boelszanders.nl/

Advocatenkantoor Verstraten

Mariastraat 7
5932 BR Tegelen
Nederland

077 373 8899
http://www.advocatenkantoorverstraten.nl/

Huver Advocaten

Deken van Oppensingel 130
5911 AG Venlo
Nederland

077 354 5566
http://www.huveradvocaten.nl/