Advocaat Ter Apelkanaal

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Ter Apelkanaal?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ter Apelkanaal verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ter Apelkanaal – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Ter Apelkanaal gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Ter Apelkanaal
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apelkanaal, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vledderveen, Musselkanaal en Mussel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ter Apelkanaal

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Ter Apelkanaal? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Ter Apelkanaal te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Ter Apelkanaal. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ter Apelkanaal die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ter Apelkanaal
 • Ontslag aanvechten in Ter Apelkanaal
 • Personen- en Familierecht advocaat Ter Apelkanaal
 • Arbeidsrecht advocaat Ter Apelkanaal
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ter Apelkanaal
 • Strafrecht advocaat Ter Apelkanaal
 • Letselschade advocaat Ter Apelkanaal
 • Ondernemingsrecht advocaat Ter Apelkanaal
 • Civielrecht advocaat Ter Apelkanaal
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ter Apelkanaal

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ter Apelkanaal

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Ter Apelkanaal een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Ter Apelkanaal kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ter Apelkanaal. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Ter Apelkanaal nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Ter Apelkanaal

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ter Apelkanaal

Om de geschikte personen in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ter Apelkanaal. Advocaten in Ter Apelkanaal zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Ter Apelkanaal. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Ter Apelkanaal hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ter Apelkanaal

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Ter Apelkanaal. Op de eerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Ter Apelkanaal. Er zijn wel enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Ter Apelkanaal een optie.

Controleer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Ter Apelkanaal verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ter Apelkanaal?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ter Apelkanaal.

Letselschade advocaat Ter Apelkanaal

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ter Apelkanaal je bijstaan. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen bovendien een andere reden hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Ter Apelkanaal je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom behoorlijk verder dan louter het leed wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Ter Apelkanaal is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Ter Apelkanaal vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ter Apelkanaal.

Letselschade advocaat Ter Apelkanaal zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ter Apelkanaal zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ter Apelkanaal

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Ter Apelkanaal in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ter Apelkanaal terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ter Apelkanaal.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ter Apelkanaal.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ter Apelkanaal en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ter Apelkanaal

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ter Apelkanaal zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Ter Apelkanaal te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ter Apelkanaal is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Ter Apelkanaal flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ter Apelkanaal in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ter Apelkanaal in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ter Apelkanaal

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ter Apelkanaal

Juridische ondersteuning was plezierig

12 november 2023

Overweldigend om door een plezierig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Adriana Boer

Kei in zijn vakgebied

4 november 2023

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was enorm, door mijn advocaat!

- Marianne van Dijk

Goedkoop is duurkoop

25 oktober 2023

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Nicole Jonker

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

11 oktober 2023

Binnen sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgesteld zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Christian van der Meulen

Aanrader!

3 oktober 2023

Een aanrader, een duidelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Roel van der Laan

Convenant opgesteld

29 september 2023

In sommige ontmoetingen werd de convenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- Pascal de Bruijn

Gerechtigheid!

20 september 2023

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Wouter de Vos

Gehele zaak vakkundig begeleid

14 september 2023

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Tim van Beek

Zeer gelukkig met onze raadgever

10 september 2023

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze botsing. Super.

- Caroline Hofman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ter Apelkanaal

Lloyd Advocaten

Van Stolbergweg 197
9641 HK Veendam
Nederland

0598 613 872
http://www.lloyd-advocaten.nl/

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators

Raadhuisplein 24
9501 SZ Stadskanaal
Nederland

0599 650 853
http://www.klopstra.nl/

Visser | Suurmeijer Advocaten

Hoofdkade 108
9503 HE Stadskanaal
Nederland

0599 650 999
http://www.advovisser.nl/