Advocaat Ter Apel

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Ter Apel die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ter Apel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ter Apel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Ter Apel gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Ter Apel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ter Apel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vriescheloo, Wedde en Alteveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ter Apel

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Ter Apel zoekt, je grofweg niet in een beste bui bent. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Ter Apel als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Ter Apel zoeken. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Ter Apel is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Derhalve is het kiezen van een handige advocaat in Ter Apel een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je expeditie naar een passende advocaat in Ter Apel. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ter Apel
 • Ontslag aanvechten in Ter Apel
 • Personen- en Familierecht advocaat Ter Apel
 • Arbeidsrecht advocaat Ter Apel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ter Apel
 • Strafrecht advocaat Ter Apel
 • Letselschade advocaat Ter Apel
 • Ondernemingsrecht advocaat Ter Apel
 • Civielrecht advocaat Ter Apel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ter Apel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ter Apel

Een plaatselijk advocatenkantoor in Ter Apel kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ter Apel inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ter Apel heb je altijd nog iemand die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en veel gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Ter Apel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Ter Apel

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Ter Apel te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die zeer vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Ter Apel.

Desondanks is het handig om allemaal advocaten in Ter Apel te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Daarbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Ter Apel je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het huren van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Ter Apel, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ter Apel

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Ter Apel. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Ter Apel. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Ter Apel niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Ter Apel een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ter Apel de procedure echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ter Apel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ter Apel.

Letselschade advocaat Ter Apel

Soms denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ter Apel voor je te laten starten, maar dit kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Ter Apel te vinden. Het moet zeker wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ter Apel die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ter Apel.

Letselschade advocaat Ter Apel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ter Apel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ter Apel

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ter Apel in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Ter Apel terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Ter Apel.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ter Apel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ter Apel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ter Apel

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ter Apel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Ter Apel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ter Apel is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Ter Apel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ter Apel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ter Apel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ter Apel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ter Apel

Vakkundig en bedreven

7 november 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Miranda van der Meulen

Geweldenaar in zijn vakgebied

4 november 2023

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Tom de Leeuw

Procedure gewonnen!

23 oktober 2023

Dankzij mijn geweldige raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Michael van der Laan

Heel erg vakkundig

12 oktober 2023

Mijn raadsman had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn discipline. Dit zorgde voor enorm veel kalmte.

- Tessa Smeets

Dreigend ontslag voorkomen

3 oktober 2023

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Linda Bakker

Zijn prima bijgestaan in de procedure

27 september 2023

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Martinus van Loon

Door raad en daad bijgestaan

18 september 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Merci

- Wilhelmina Jacobs

Geding netjes begeleid

17 september 2023

Professionele support gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Sylvia van de Wal

Kei in zijn vakgebied

5 september 2023

Dankzij mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Michiel Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ter Apel

Klopstra c.s. Advocaten en Mediators

Raadhuisplein 24
9501 SZ Stadskanaal
Nederland

0599 650 853
http://www.klopstra.nl/

Visser | Suurmeijer Advocaten

Hoofdkade 108
9503 HE Stadskanaal
Nederland

0599 650 999
http://www.advovisser.nl/

RAG Legal

Gasselterstraat 19
9503 JA Stadskanaal
Nederland

0599 616 000
http://www.raglegal.nl/