Advocaat Terschelling Hoorn

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Terschelling Hoorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Terschelling Hoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Terschelling Hoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Terschelling Hoorn gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Terschelling Hoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 97 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Terschelling Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Terschelling Serijp, Terschelling Landr en Terschelling Formr bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Terschelling Hoorn

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Terschelling Hoorn zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Vaak gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Terschelling Hoorn als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Terschelling Hoorn vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Terschelling Hoorn en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Daarnaast is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Terschelling Hoorn een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Terschelling Hoorn je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Terschelling Hoorn
 • Ontslag aanvechten in Terschelling Hoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Terschelling Hoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Terschelling Hoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Terschelling Hoorn
 • Strafrecht advocaat Terschelling Hoorn
 • Letselschade advocaat Terschelling Hoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Terschelling Hoorn
 • Civielrecht advocaat Terschelling Hoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Terschelling Hoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Terschelling Hoorn

Een regionaal advocatenkantoor in Terschelling Hoorn kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Terschelling Hoorn inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Terschelling Hoorn is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Terschelling Hoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Terschelling Hoorn

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Terschelling Hoorn, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Terschelling Hoorn. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Terschelling Hoorn. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Terschelling Hoorn jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Terschelling Hoorn

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Terschelling Hoorn. Je kunt een jurist in Terschelling Hoorn wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls gunstiger geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Terschelling Hoorn kan je hiermee helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Terschelling Hoorn de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Terschelling Hoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Terschelling Hoorn.

Letselschade advocaat Terschelling Hoorn

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Terschelling Hoorn je bijstaan. Het kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Terschelling Hoorn helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een operatie. Het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Terschelling Hoorn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Terschelling Hoorn vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Terschelling Hoorn.

Letselschade advocaat Terschelling Hoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Terschelling Hoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Terschelling Hoorn

Als je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Terschelling Hoorn in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Terschelling Hoorn heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daardoor is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Terschelling Hoorn.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Terschelling Hoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Terschelling Hoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Terschelling Hoorn

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Terschelling Hoorn zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Terschelling Hoorn te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Terschelling Hoorn is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Terschelling Hoorn flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Terschelling Hoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Terschelling Hoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Terschelling Hoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Terschelling Hoorn

Uiteindelijk gerechtigheid

7 september 2023

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Björn Bakker

Tijd voor actie

2 september 2023

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Merci

- Jacoba Hoekstra

Uitblinker in zijn discipline

23 augustus 2023

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was aanzienlijk, dankzij mijn jurist!

- Koen van de Velde

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

18 augustus 2023

In minder dan sommige ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Buitengewoon!

- David van der Horst

Hoge vergoeding bij letselschade

12 augustus 2023

- Robin Post

Grote schadevergoeding bij letsel

28 juli 2023

- Tim Smeets

Forse schade-uitkering bij letselschade

17 juli 2023

- Ronald van de Berg

Begeleiding was persoonlijk

10 juli 2023

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het geding. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Ramona Peeters

Eenvoudig goed

5 juli 2023

Begrijpelijk en snel. Dank je wel!

- Ingrid van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Terschelling Hoorn

Advocatenkantoor Van Bommel & Van Onna

Voorstraat 66
8801 LE Franeker
Nederland

0517 394 466
http://www.advocatenkantoorvanbommel.com/

Grijmans Advocatuur & Mediation

Jongemastraat 28
8701 JD Bolsward
Nederland

0515 572 083
http://www.grijmans.com/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/