Advocaat Tijnje

Ben jij opzoek naar een top advocaat in Tijnje die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Tijnje verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Tijnje – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Tijnje gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Tijnje
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 61 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Tijnje, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetsterzwaag, Nij Beets en De Wilgen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Tijnje

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Tijnje? Het kan moeilijk zijn om de geschikte advocaat in Tijnje te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij helpen je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Tijnje. Wegens deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Tijnje die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Tijnje
 • Ontslag aanvechten in Tijnje
 • Personen- en Familierecht advocaat Tijnje
 • Arbeidsrecht advocaat Tijnje
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Tijnje
 • Strafrecht advocaat Tijnje
 • Letselschade advocaat Tijnje
 • Ondernemingsrecht advocaat Tijnje
 • Civielrecht advocaat Tijnje
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Tijnje

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Tijnje

Een plaatselijk advocatenkantoor in Tijnje kan zeker uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Tijnje helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is meestal gewild, maar zeker indien het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Tijnje heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt altijd per situatie, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Tijnje

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Tijnje

Onafhankelijk van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Tijnje te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Tijnje.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Tijnje te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Tijnje je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een offerte op te vragen, kun je heel ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk alleen de aantrekkelijkste advocaten in Tijnje, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Tijnje

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Tijnje. Je kunt een jurist in Tijnje wel dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Toch is een jurist in Tijnje niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Tijnje kan je hierbij helpen.

Verifiëer van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Tijnje verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Tijnje?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Tijnje.

Letselschade advocaat Tijnje

Een letselschade advocaat in Tijnje kan je assisteren om een treffende vergoeding te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische vergissing of een andere aanleiding. Een letselschade advocaat in Tijnje helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Tijnje is dat hij de hele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan puur op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Tijnje vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Tijnje.

Letselschade advocaat Tijnje zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Tijnje zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Tijnje

Indien je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Tijnje in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Tijnje heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Tijnje.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Tijnje.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Tijnje en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Tijnje

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook wanneer je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Tijnje zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Tijnje te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Tijnje is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Tijnje flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Tijnje in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Tijnje in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Tijnje

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Tijnje

Convenant overeengekomen

15 april 2022

In sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Brenda van der Meulen

Had dit veel eerder moeten doen

8 april 2022

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Pieter van de Velden

Prima advies gekregen!

31 maart 2022

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Björn Kuijpers

Eind goed, al goed

23 maart 2022

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Niels van der Heijden

We zijn persoonlijk begeleid

18 maart 2022

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Jasper van de Wal

Goed begeleid van start tot einde proces

7 maart 2022

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Chantal de Leeuw

Echte expert in rechtsgebied

2 maart 2022

Mijn raadsman had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Guido Mol

Echtscheiding uitstekend geregeld

21 februari 2022

Complexe zaak maar prima bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Sjoerd Willemsen

Snel een deskundige professional

17 februari 2022

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Jacoba Scholten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Tijnje

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/

Arie Brink Advocaten

Lyceumstraat 2
8441 PS Heerenveen
Nederland

0513 820 820
http://www.ariebrinkadvocaten.nl/