Advocaat De Veenhoop

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in De Veenhoop?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat De Veenhoop verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit De Veenhoop – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat De Veenhoop gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat De Veenhoop
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Veenhoop, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Suwald, Earnewald en Sumar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Veenhoop

Wanneer je een advocaat in De Veenhoop zoekt, heeft dat doorgaans een oorzaak. Vaak gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in De Veenhoop als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in De Veenhoop een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in De Veenhoop is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Bovendien huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in De Veenhoop een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in De Veenhoop je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Veenhoop
 • Ontslag aanvechten in De Veenhoop
 • Personen- en Familierecht advocaat De Veenhoop
 • Arbeidsrecht advocaat De Veenhoop
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Veenhoop
 • Strafrecht advocaat De Veenhoop
 • Letselschade advocaat De Veenhoop
 • Ondernemingsrecht advocaat De Veenhoop
 • Civielrecht advocaat De Veenhoop
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Veenhoop

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Veenhoop

Een plaatselijk advocatenkantoor in De Veenhoop kan beslist uitkomst bieden indien je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in De Veenhoop helpt jou door een jurist te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra prettig indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in De Veenhoop is dat je doorgaans een persoon in de nabijheid hebt. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit De Veenhoop

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van De Veenhoop

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in De Veenhoop te vinden. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in De Veenhoop.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in De Veenhoop te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in De Veenhoop je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in De Veenhoop, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Veenhoop

Een jurist in De Veenhoop is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in De Veenhoop niet beëdigd is als advocaat en dus louter zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in De Veenhoop verricht kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Echter, hoe goed een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is dus noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Veenhoop?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Veenhoop.

Letselschade advocaat De Veenhoop

Een letselschade advocaat in De Veenhoop kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in De Veenhoop helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel zodoende behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een operatie. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in De Veenhoop is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in De Veenhoop vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Veenhoop.

Letselschade advocaat De Veenhoop zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Veenhoop zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in De Veenhoop

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een fatsoenlijk plan om offertes op te vragen bij de gevariëerde bureaus in de regio. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in De Veenhoop. Het helpt dan wel als je min of meer weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een kennismakingsgesprek doorgaans de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Veenhoop.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Veenhoop en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Veenhoop

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Veenhoop zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in De Veenhoop te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in De Veenhoop is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in De Veenhoop flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Veenhoop in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Veenhoop in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Veenhoop

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Veenhoop

Door raad en daad geholpen

28 mei 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Uitstekend!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren snel binnen en daardoor konden we vlot met de advocaat in zee.

- Petronella van de Brink

Door raad en daad bijgestaan

21 mei 2024

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Gauw afgehandeld

- Barbara de Lange

Voelt betrouwbaar

17 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Fijn!

- Erik van der Horst

Voelt betrouwbaar

6 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me helpt. Aangenaam!

- Femke de Wit

Echte expert in rechtsgebied

2 mei 2024

Mijn raadsman had overduidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Inge Molenaar

Heel erg professioneel

25 april 2024

Mijn jurist had onmiskenbaar flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zelfvertrouwen gedurende het traject..

- Jasper Dekker

Competent en vakkundig.

17 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Maurice Dekker

Snel een passende advocaat geregeld.

10 april 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Renate Willemsen

Vertrouwelijke raadsman getroffen

1 april 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Eveline Sanders

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Veenhoop

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Lawyers

Willemskade 7
8911 AW Leeuwarden
Nederland

058 212 1464
https://www.vandersluisvanderzeekalmijn.nl/