Advocaat Suwald

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Suwald?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Suwald verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Suwald – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Suwald gezocht?

Een advocaat uit Suwald vinden

Advocaat Suwald
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Suwald, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garijp, Earnewald en Hurdegarijp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Suwald

Indien je een advocaat in Suwald zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Suwald een nare. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Suwald een project die van belang is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Suwald en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien is een jurist meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Suwald een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Suwald je een jurist vindt die bij jou en je leven past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Suwald
 • Ontslag aanvechten in Suwald
 • Personen- en Familierecht advocaat Suwald
 • Arbeidsrecht advocaat Suwald
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Suwald
 • Strafrecht advocaat Suwald
 • Letselschade advocaat Suwald
 • Ondernemingsrecht advocaat Suwald
 • Civielrecht advocaat Suwald
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Suwald

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Suwald

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Suwald regelen een goede keuze is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Nagenoeg iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Suwald kan je dan verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Suwald. Dit komt voornamelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Suwald nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Suwald

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Suwald

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Suwald te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Suwald staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Suwald te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Suwald je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Suwald, zodat je zeker weet dat je een bedreven individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Suwald

Een jurist in Suwald is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Suwald, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt opstarten ook met een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet voltrekken. Het is dus belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Suwald?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Suwald.

Letselschade advocaat Suwald

Mogelijk denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Suwald voor je te laten starten, maar dit kan wel eens voor zorgen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Suwald te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Suwald om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Suwald.

Letselschade advocaat Suwald zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Suwald zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Suwald

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Suwald. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is namelijk wel erg prettig voor bij juridische affaires.

Hierna is een kennismakingsgesprek normaliter de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van elementair belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Suwald.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Suwald en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Suwald

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Suwald. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Suwald hebben gedurende dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Suwald? Een juiste gegadigde opsporen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Suwald echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Suwald in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Suwald in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Suwald

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Suwald

Zijn super bijgestaan in de procedure

25 juni 2024

De afwikkeling gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Joyce Kuiper

Heb door mijn raadsman een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

20 juni 2024

- Frank Scholten

Gehele aangelegenheid vakkundig begeleid

13 juni 2024

Snelle en directe afhandeling van de procedure. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Wendy Wolters

Geding netjes begeleid

5 juni 2024

Vakkundige hulp gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Kirsten de Vries

Raadsman met verstand

27 mei 2024

Ontzettend aangenaam juridisch begeleiding op maat gekregen. Dit scheelde enorm veel.

- Ramona Brouwer

Inhoudelijk en vakkundig.

23 mei 2024

De offertes waren snel in huis en naderhand inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Tessa Bosman

Geen nummer, humane afhandeling

13 mei 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Geweldig.

- Catharina van Vliet

Forse schadevergoeding gekregen

5 mei 2024

- Marieke van de Pol

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

4 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo afgehandeld. Super!

- Susanne Wolters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Suwald

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Thiescheffer

Zuiderplein 39
8911 AP Leeuwarden
Nederland

058 215 9515
http://www.advocatenkantoorthiescheffer.nl/

Nijenhuis Advocatuur

Balthasar Bekkerwei 100
8914 BE Leeuwarden
Nederland

058 289 3837
http://www.nijenhuisadvocatuur.nl/