Advocaat Vries

Wil jij een top advocaat uit Vries die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Vries verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Vries – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Vries gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Vries
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vries, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bunne, Donderen en Ubbena bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vries

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Vries? Het vinden van de beste advocaat in Vries is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Vries die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vries
 • Ontslag aanvechten in Vries
 • Personen- en Familierecht advocaat Vries
 • Arbeidsrecht advocaat Vries
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vries
 • Strafrecht advocaat Vries
 • Letselschade advocaat Vries
 • Ondernemingsrecht advocaat Vries
 • Civielrecht advocaat Vries
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vries

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vries

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Vries regelen een goede keuze is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Bijna elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Vries kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Vries. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Vries werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Vries

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Vries

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Vries, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Vries zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet alleen met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een arbeidsconflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer flink van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Vries. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Vries jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vries

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Vries. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Vries. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Vries kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Vries verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vries?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vries.

Letselschade advocaat Vries

Wellicht denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Vries voor je te laten werken, maar dit kan ook voor problemen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het echter wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Vries te traceren. Het moet immers wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Vries om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vries.

Letselschade advocaat Vries zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vries zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Vries

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Vries in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Vries terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Vries te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vries.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vries en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vries

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vries. Ondanks dat een echtscheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Vries hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Vries? Een geschikte gegadigde treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Vries echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vries in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vries in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vries

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vries

Voelt goed

30 maart 2024

Partij ontdekt die goed aanvoelt. Goed!

- Ruud de Haan

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

18 maart 2024

In enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Super!

- René Hofman

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

16 maart 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Marco de Leeuw

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

5 maart 2024

Mijn jurist had duidelijk flink wat ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Anne Evers

Top advocaat gevonden

28 februari 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Saskia Mulder

Kennis van zaken

23 februari 2024

Zoals gehoopt, zeer kundig.

- Rogier de Bruijn

Meest vakkundige raadsman van Nederland

13 februari 2024

Ervaarde een goede klik met mijn advocaat en samen de winst behaald voor de rechter.

- Michiel Smits

Voelt betrouwbaar

10 februari 2024

Vertrouwde partij gevonden die me ondersteunt. Fijn!

- Judith Hoekstra

Echte deskundige binnen rechtsgebied

27 januari 2024

Een werkelijke pro gevonden. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Petra Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vries

CJB Advocatuur

Bunnerzandweg 2
9494 TJ Yde
Nederland

0592 422 416
http://www.cjbadvocatuur.nl/

Van der Maas & Verhoog Advocaten en Belastingkundigen

Raadhuisplein 16
9751 AN Haren
Nederland

050 537 5010
https://www.vandermaas-verhoog.nl/

Haarsma Advocaten

Hoofdweg 288
9765 CN Paterswolde
Nederland

088 422 7777
http://www.haarsma-advocaten.nl/