Advocaat Veenhuizen

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Veenhuizen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Veenhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Veenhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Veenhuizen gezocht?

Een advocaat in Veenhuizen vinden

Advocaat Veenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Veenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bovensmilde, Smilde en Een bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Veenhuizen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Veenhuizen? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Veenhuizen te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds plezierig is, maar misschien voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Wegens deze tips is het denkbaar om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Veenhuizen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Veenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Veenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Veenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Veenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Veenhuizen
 • Strafrecht advocaat Veenhuizen
 • Letselschade advocaat Veenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Veenhuizen
 • Civielrecht advocaat Veenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Veenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Veenhuizen

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Veenhuizen inschakelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een prof die doorgaans op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Veenhuizen kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Veenhuizen. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook natuurlijk een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Veenhuizen nuttig voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Veenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Veenhuizen

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Veenhuizen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Veenhuizen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Veenhuizen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Veenhuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Veenhuizen

Een jurist in Veenhuizen mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Veenhuizen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Veenhuizen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou daar dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Veenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Veenhuizen.

Letselschade advocaat Veenhuizen

Een letselschade advocaat in Veenhuizen kan je helpen om een treffende schadevordering te krijgen, wanneer je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dit kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Veenhuizen assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is dus een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Veenhuizen is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Veenhuizen vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Veenhuizen.

Letselschade advocaat Veenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Veenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Veenhuizen

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Veenhuizen in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Veenhuizen heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daardoor is het verstandig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Veenhuizen.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Veenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Veenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Veenhuizen

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Veenhuizen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Veenhuizen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Veenhuizen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Veenhuizen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Veenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Veenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Veenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Veenhuizen

Afhandeling was persoonlijk

15 november 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het proces. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Bas Visser

Uitermate vakkundig

11 november 2023

Een werkelijke professional ontdekt. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Steven Vermeulen

Echtscheiding goed begeleid

1 november 2023

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank jullie wel.

- Klaas de Groot

Vlug de juiste pro getroffen

28 oktober 2023

Na de offertes razendsnel de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Tom Dekker

Inderdaad zoals gehoopt

15 oktober 2023

Aanbod was goed.

- Marieke de Jonge

Juridische bijstand was prettig

8 oktober 2023

Geholpen door een prof die zeer veel met me meeleeft, geweldig aangenaam.

- Angelique Smeets

Beste jurist van het land

1 oktober 2023

Klikte onmiddellijk fijn en heb samen met mijn advocaat een klinkende overwinning behaald.

- Marloes Molenaar

Had dit veel sneller moeten doen

23 september 2023

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Saskia Timmermans

Moment voor actie

11 september 2023

Geen woorden maar daden. Dankzij mijn jurist stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanrader

- Rogier Verbeek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Veenhuizen

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/