Advocaat Velsen Zuid

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Velsen Zuid die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Velsen Zuid verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Velsen Zuid – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Velsen Zuid gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Velsen Zuid
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Velsen Zuid, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Spaarndam, Santpoort Noord en Santpoort Zuid bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Velsen Zuid

Wanneer je een advocaat in Velsen Zuid zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Veelal gaan juristen samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Velsen Zuid als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Velsen Zuid vinden. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het slim is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Velsen Zuid is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Tevens is een jurist veelal ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Velsen Zuid een belangrijke taak.

Precies vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Velsen Zuid je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Velsen Zuid
 • Ontslag aanvechten in Velsen Zuid
 • Personen- en Familierecht advocaat Velsen Zuid
 • Arbeidsrecht advocaat Velsen Zuid
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Velsen Zuid
 • Strafrecht advocaat Velsen Zuid
 • Letselschade advocaat Velsen Zuid
 • Ondernemingsrecht advocaat Velsen Zuid
 • Civielrecht advocaat Velsen Zuid
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Velsen Zuid

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Velsen Zuid

Een advocatenkantoor in Velsen Zuid heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de nabijheid. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Velsen Zuid helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Velsen Zuid heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is iemand uit je streek wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Velsen Zuid

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Velsen Zuid

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Velsen Zuid te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Velsen Zuid staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om verscheidene advocaten in Velsen Zuid te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Velsen Zuid je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Velsen Zuid, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Velsen Zuid

Een jurist in Velsen Zuid is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Velsen Zuid uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Het is zodoende van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Velsen Zuid?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Velsen Zuid.

Letselschade advocaat Velsen Zuid

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Velsen Zuid je helpen. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige reden. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Velsen Zuid je verder. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk veel verder dan alleen het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Velsen Zuid is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Velsen Zuid vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Velsen Zuid.

Letselschade advocaat Velsen Zuid zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Velsen Zuid zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Velsen Zuid

Indien je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Velsen Zuid in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Velsen Zuid heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Velsen Zuid te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Velsen Zuid.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Velsen Zuid en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Velsen Zuid

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Velsen Zuid. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Velsen Zuid hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Velsen Zuid? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het finaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Velsen Zuid echt volstrekt gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Velsen Zuid in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Velsen Zuid in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Velsen Zuid

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Velsen Zuid

Domweg vertrouwd

28 juni 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo passend zou zijn.

- Roel Kramer

Juridisch gewoon goed

16 juni 2024

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de advocaat.

- Pieter de Bruin

Persoonlijk bijgestaan

10 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Jolanda Jacobs

Simpelweg voortreffelijk

6 juni 2024

Uitstekende raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Nicole van den Heuvel

Afhandeling was prima

1 juni 2024

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Caroline Jansen

Kennis van zaken

21 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Marco van de Berg

Rechtszaak tot een prima einde

18 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Manon Kuipers

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daarom een stuk lager.

8 mei 2024

- Peter Meijer

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

2 mei 2024

Zeer solide en gepast advies ontvangen van de raadsman.

- Maartje Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Velsen Zuid

Advocatenkantoor Akkas

Generaal Spoorlaan 145
2025 RT Haarlem
Nederland

023 538 3004
http://www.advocatenkantoor-akkas.nl/

Kennemer Advocaten

Kennemerlaan 5
1972 EG IJmuiden
Nederland

0255 578 069
http://www.kennemeradvocaten.nl/

Advocaten Klerk & Rozemeijer De

Zadelmakerstraat 20
1991 JE Velserbroek
Nederland

023 539 1309
http://www.dkradvocaten.nl/