Advocaat Vleuten

Ben jij opzoek naar een top advocaat uit Vleuten die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Vleuten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vleuten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Vleuten gezocht?

Een advocaat in Vleuten vinden

Advocaat Vleuten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vleuten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa en Kockengen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vleuten

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Vleuten? Het vinden van de allerbeste advocaat in Vleuten is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Vleuten die je met de meeste mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vleuten
 • Ontslag aanvechten in Vleuten
 • Personen- en Familierecht advocaat Vleuten
 • Arbeidsrecht advocaat Vleuten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vleuten
 • Strafrecht advocaat Vleuten
 • Letselschade advocaat Vleuten
 • Ondernemingsrecht advocaat Vleuten
 • Civielrecht advocaat Vleuten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vleuten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vleuten

Een plaatselijk advocatenkantoor in Vleuten kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Vleuten inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral als het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Vleuten is dat je doorgaans een persoon in de buurt hebt. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo praktisch.

Alle advocatenkantoren uit Vleuten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Vleuten

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Vleuten die je ook kunnen assisteren, los van je probleem. Er is altijd nog wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Vleuten.

Toch is het slim om allemaal advocaten in Vleuten te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Vleuten je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Vleuten, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vleuten

Een jurist in Vleuten mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Vleuten, kijk dan eerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist gedaan kan worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vleuten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vleuten.

Letselschade advocaat Vleuten

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Vleuten wilt inschakelen, maar dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Vleuten te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Vleuten om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vleuten.

Letselschade advocaat Vleuten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vleuten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Vleuten

Heb je een conflict met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een aardig idee om offertes aan te vragen bij de verscheidene bureaus in de streek. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Vleuten krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je uitdaging. En zo ben je in ieder geval gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Aansluitend is een consult meestal de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vleuten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vleuten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vleuten

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Vleuten zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Vleuten te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Vleuten is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Vleuten aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vleuten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vleuten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vleuten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vleuten

Rechtzaak gewonnen!

4 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Annemieke van de Wal

Verstand van zaken

25 april 2024

Zoals vermoed, enorm professioneel.

- Robert Jonker

Rechtvaardigheid!

20 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Thijs Smit

Meest vakkundige raadsman van Holland

10 april 2024

Ervaarde een juiste klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Remco van de Ven

De advocaat was erg bereikbaar

2 april 2024

We konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel prettig.

- Jan Kramer

Begeleiding was geweldig

29 maart 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Miranda de Graaf

Prima raadgeving gekregen!

20 maart 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed afgehandeld.

- Arie de Jonge

Doorlopend bereikbaar voor aanvragen

10 maart 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer tevreden.

- Ivo de Jonge

Erg bekwaam

9 maart 2024

Mijn raadsman had duidelijk aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Eveline de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vleuten

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Kool & Reurings Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0297 583 236
http://koolreurings.nl/