Advocaat Wapse

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Wapse?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Wapse verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wapse – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Wapse gezocht?

Een advocaat in Wapse vinden

Advocaat Wapse
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wapse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wateren, Oude Willem en Zorgvlied bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wapse

Zoek je een professionele en passende advocaat in Wapse? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Wapse is nog niet zo eenvoudig. Wij snappen dat het stevige aanbod enerzijds fijn is, maar ook voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Wapse. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Wapse die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wapse
 • Ontslag aanvechten in Wapse
 • Personen- en Familierecht advocaat Wapse
 • Arbeidsrecht advocaat Wapse
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wapse
 • Strafrecht advocaat Wapse
 • Letselschade advocaat Wapse
 • Ondernemingsrecht advocaat Wapse
 • Civielrecht advocaat Wapse
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wapse

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wapse

Een regionaal advocatenkantoor in Wapse kan absoluut oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Wapse inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wapse heb je doorgaans een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de toestand komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult ontmoeten. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Wapse

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Wapse

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Wapse te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uiterst deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Wapse.

Toch is het verstandig om verschillende advocaten in Wapse te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal verschil tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Wapse je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het huren van een advocaat is wel een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je direct een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Wapse, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wapse

Een jurist in Wapse is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wapse uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wapse?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wapse.

Letselschade advocaat Wapse

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Wapse wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die geschikte letselschade advocaat in Wapse te vinden. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Wapse die gespecialiseerd zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wapse.

Letselschade advocaat Wapse zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wapse zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wapse

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Wapse. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je exact op zoek bent. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van geschikt advies op maat.

Aansluitend hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wapse.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wapse en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wapse

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wapse zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Wapse te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wapse is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Wapse allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wapse in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wapse in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wapse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wapse

Door raad en daad geholpen

8 mei 2022

Geen woorden maar daden. Met mijn jurist stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanrader

- Johanna Vink

Vlot een passende adviseur geregeld.

25 april 2022

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Nicole van Dijk

Prima raadgeving gekregen!

19 april 2022

Verhelderend advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Esther Hermans

Hele zaak vakkundig begeleid

17 april 2022

Vlotte en directe behandeling van de rechtszaak. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Petrus Bos

Heb door mijn advocaat een uiterst keurig geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is daarom een stuk lager.

10 april 2022

- Rob van Beek

Geding tot een prima einde

2 april 2022

Vakkundige ondersteuning gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Dank!

- Nicole Verhoeven

Gewoonweg degelijk

22 maart 2022

Hoopte al dat mijn raadsman zo goed zou zijn.

- Angelique Kuiper

Rechtvaardigheid!

16 maart 2022

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Arie de Jonge

Top begeleid van begin tot beëindiging traject

9 maart 2022

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Petra Schouten

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wapse

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/