Advocaat Wapserveen

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Wapserveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wapserveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wapserveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Wapserveen gezocht?

Een advocaat in Wapserveen vinden

Advocaat Wapserveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 66 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wapserveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wateren, Oude Willem en Zorgvlied bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wapserveen

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Wapserveen zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Wapserveen een vervelende. Toch wil je een passende advocaat in Wapserveen zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een mens die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Wapserveen is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Daarnaast huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Wapserveen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Wapserveen je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wapserveen
 • Ontslag aanvechten in Wapserveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Wapserveen
 • Arbeidsrecht advocaat Wapserveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wapserveen
 • Strafrecht advocaat Wapserveen
 • Letselschade advocaat Wapserveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Wapserveen
 • Civielrecht advocaat Wapserveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wapserveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wapserveen

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Wapserveen een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal prima van pas. Denk hier aan een narigheden met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Bijna iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Wapserveen kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Wapserveen. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een aardig idee, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Wapserveen is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Wapserveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wapserveen

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Wapserveen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Wapserveen zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een goed gesprek. Indien je een ruzie eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer fijn van pas.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Wapserveen. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Wapserveen jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wapserveen

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Wapserveen. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Wapserveen. Er zijn namelijk veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Wapserveen niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wapserveen kan je daarbij helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wapserveen de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wapserveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wapserveen.

Letselschade advocaat Wapserveen

Een letselschade advocaat in Wapserveen kan je bijstaan om een passende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Wapserveen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Wapserveen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Wapserveen vindt je vrijblijvend, rendabel en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wapserveen.

Letselschade advocaat Wapserveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wapserveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wapserveen

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Wapserveen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Wapserveen heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wapserveen.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wapserveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wapserveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wapserveen

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wapserveen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Wapserveen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wapserveen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Wapserveen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wapserveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wapserveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wapserveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wapserveen

Domweg prima

3 mei 2022

Hoopte al dat mijn advocaat zo degelijk zou zijn.

- Jacob de Leeuw

Werkelijke specialist in rechtsgebied

27 april 2022

Mijn jurist had onmiskenbaar aanzienlijke ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel kalmte.

- Danny de Groot

Zijn geweldig bijgestaan in de zaak

19 april 2022

Een eerlijke begeleiding in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Sylvia Driessen

Kei in zijn discipline

14 april 2022

Via mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Peter de Lange

Vakkundig en ervaren

9 april 2022

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Maurice van der Meulen

Begeleiding was persoonlijk

29 maart 2022

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Zeer tevreden met het traject.

- Paul Jansen

Persoonlijk bijgestaan

22 maart 2022

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Leonie de Bruin

Domweg perfect

20 maart 2022

Uitstekende raadsman, zoals ik had vermoed.

- Martin de Lange

Kennis van de wet

7 maart 2022

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Yvonne Blom

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wapserveen

Kauling Advocaten

Stationsstraat 13
8431 ET Oosterwolde
Nederland

0516 567 123
http://www.kaulingadvocaten.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediation

Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk
Nederland

0521 792 006
http://www.dpve.nl/

Diepeveen & Van Es Advocaten & Mediators

Brouwersstraat 8
7941 BP Meppel
Nederland

0522 252 424
http://www.dpve.nl/