Advocaat Vriescheloo

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Vriescheloo die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Vriescheloo verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Vriescheloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Vriescheloo gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Vriescheloo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vriescheloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Blijham, Wedde en Bellingwolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Vriescheloo

Ben je op zoek naar een goede en competente advocaat in Vriescheloo? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Vriescheloo te zoeken voor juridische dingen. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar ook voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Vriescheloo. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Vriescheloo die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Vriescheloo
 • Ontslag aanvechten in Vriescheloo
 • Personen- en Familierecht advocaat Vriescheloo
 • Arbeidsrecht advocaat Vriescheloo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Vriescheloo
 • Strafrecht advocaat Vriescheloo
 • Letselschade advocaat Vriescheloo
 • Ondernemingsrecht advocaat Vriescheloo
 • Civielrecht advocaat Vriescheloo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Vriescheloo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Vriescheloo

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Vriescheloo regelen een juiste keuze is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een goed eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Vriescheloo kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Vriescheloo. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens doorgaans een verstandig concept, zo kan een fiscaal jurist je helpen om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Vriescheloo toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Vriescheloo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Vriescheloo

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Vriescheloo die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je probleem. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Vriescheloo staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Vriescheloo te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Vriescheloo je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker wanneer de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de allerbeste advocaten in Vriescheloo, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Vriescheloo

Een jurist in Vriescheloo is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Vriescheloo niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Vriescheloo, kijk dan ten eerste goed of de procedure die je wilt beginnen ook door middel van een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en zeer incompetente advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet doen. Het is daarom noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Vriescheloo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Vriescheloo.

Letselschade advocaat Vriescheloo

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Vriescheloo voor je te laten starten, echter dat kan wel eens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Vriescheloo te vinden. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Vriescheloo die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Vriescheloo.

Letselschade advocaat Vriescheloo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Vriescheloo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Vriescheloo

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Vriescheloo in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Vriescheloo terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daardoor is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Vriescheloo.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Vriescheloo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Vriescheloo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Vriescheloo

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Vriescheloo zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Vriescheloo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Vriescheloo is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Vriescheloo flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Vriescheloo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Vriescheloo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Vriescheloo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Vriescheloo

Had dit veel sneller moeten doen

21 april 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Esther Koning

Afhandeling was super

17 april 2024

De afwikkeling tijdens de procedure was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Robin Janssen

Rechtzaak gewonnen!

11 april 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Marleen Jacobs

Goedkoop is duurkoop

2 april 2024

Na allereerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Jeroen Willems

Precies zoals verwacht

24 maart 2024

Offerte was netjes.

- Eva van den Bosch

Grote schadevergoeding bij letselschade

17 maart 2024

- Willem van de Velden

De raadsman was hoogst bereikbaar

10 maart 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Natascha Brouwer

Juridisch gewoon top

4 maart 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daarom snel en prima juridisch advies ontvangen.

- Anna Sanders

Top geregeld

25 februari 2024

Had in korte periode een passende offerte op maat, fantastisch!

- Iris van den Heuvel

Uitgelichte advocatenkantoren uit Vriescheloo

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/