Advocaat Oudeschans

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Oudeschans die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Oudeschans verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Oudeschans – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Oudeschans gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Oudeschans
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Oudeschans, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vriescheloo, Blijham en Wedde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Oudeschans

Wanneer je een advocaat in Oudeschans zoekt, heeft dat meestal een reden. Dikwijls gaan advocaten gepaard met vervelende incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Oudeschans als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Oudeschans zoeken. Je wilt namelijk een persoon waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Oudeschans is namelijk de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast is een advocaat dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een juiste advocaat in Oudeschans een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je expeditie naar een goede advocaat in Oudeschans. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Oudeschans
 • Ontslag aanvechten in Oudeschans
 • Personen- en Familierecht advocaat Oudeschans
 • Arbeidsrecht advocaat Oudeschans
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Oudeschans
 • Strafrecht advocaat Oudeschans
 • Letselschade advocaat Oudeschans
 • Ondernemingsrecht advocaat Oudeschans
 • Civielrecht advocaat Oudeschans
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Oudeschans

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Oudeschans

Een regionaal advocatenkantoor in Oudeschans kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische assistentie. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Oudeschans inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Oudeschans is dat je over het algemeen een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Oudeschans

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Oudeschans

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Oudeschans die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Oudeschans staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Oudeschans te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Hierbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Oudeschans je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod op te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Oudeschans, zodat je zeker weet dat je een kundig persoon treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Oudeschans

Een jurist in Oudeschans is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Als een jurist in Oudeschans niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Oudeschans uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Oudeschans?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Oudeschans.

Letselschade advocaat Oudeschans

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Oudeschans je bijstaan. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen tevens een andere oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Oudeschans je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Oudeschans is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Oudeschans vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Oudeschans.

Letselschade advocaat Oudeschans zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Oudeschans zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Oudeschans

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Oudeschans in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Oudeschans terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Oudeschans te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Oudeschans.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Oudeschans en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Oudeschans

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een degelijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Oudeschans zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Oudeschans te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Oudeschans is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Oudeschans veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Oudeschans in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Oudeschans in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Oudeschans

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Oudeschans

Geen nummer, menselijke afhandeling

26 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Maria van Loon

Betrouwbare raadsman gevonden

16 juni 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de advocaat.

- Maartje Verbeek

Prima geregeld.

9 juni 2024

Helder en snel. Dank je wel!

- Christiaan van der Linden

Direct de goede pro getroffen

6 juni 2024

Na de offertes gauw de passende keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Annemarie van de Pol

Prima afgehandeld.

30 mei 2024

Helder en vlot. Dank je wel!

- Marco van de Velden

Deskundige raadsman

25 mei 2024

Gauw de passende man gevonden. Fantastisch!

- Joyce Prins

Begeleiding was prima

12 mei 2024

De afhandeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Marc van der Horst

Rechtelijke raad

10 mei 2024

Ontzettend aangenaam rechtelijk advies op maat ontvangen. Dit hielp heel erg.

- Vanessa Schipper

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

2 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was snel verzorgd. Fantastisch!

- Anita de Bruijn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Oudeschans

Slijm Lfil Advocaat

Blijhamsterstraat 21
9671 AT Winschoten
Nederland

0597 432 432
http://www.de-advocaat-winschoten.nl/

Coben advocaten

Burgemeester Schönfeldplein 13
9671 CA Winschoten
Nederland

0597 433 999
http://www.coben.nl/contact/

Staal en Van Haarst Advocaten

Nassaustraat 33
9675 EM Winschoten
Nederland

0597 431 996
http://www.advocaten-winschoten.nl/