Advocaat Wessem

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Wessem?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Wessem verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Wessem – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wessem gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Wessem
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wessem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Joost, Stevensweert en Heel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wessem

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Wessem zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Veelal gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Wessem als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Wessem zoeken. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Wessem is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast is een jurist vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Wessem een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Wessem je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wessem
 • Ontslag aanvechten in Wessem
 • Personen- en Familierecht advocaat Wessem
 • Arbeidsrecht advocaat Wessem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wessem
 • Strafrecht advocaat Wessem
 • Letselschade advocaat Wessem
 • Ondernemingsrecht advocaat Wessem
 • Civielrecht advocaat Wessem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wessem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wessem

Een advocatenkantoor in Wessem heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Wessem inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wessem heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Wessem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Wessem

Om de juiste personen in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wessem. Advocaten in Wessem zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Wessem. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Wessem overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wessem

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Wessem. Je kunt een jurist in Wessem namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Wessem kan je daarbij helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Wessem verricht kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wessem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wessem.

Letselschade advocaat Wessem

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wessem je assisteren. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Wessem assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Wessem is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en deskundige letselschade advocaat in Wessem vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wessem.

Letselschade advocaat Wessem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wessem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Wessem

Heb je een stevig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Wessem in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wessem terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daarom is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wessem.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wessem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wessem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wessem

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare kwestie, ook indien je goed uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wessem zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Wessem te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Wessem is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Wessem veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wessem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wessem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wessem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wessem

Goedkoop is duurkoop

30 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere raadsman heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Koen Janssen

Zoals verwacht

23 maart 2024

Aanbod was fatsoenlijk.

- Maarten Hoekstra

Zijn super bijgestaan in de zaak

12 maart 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Cindy de Lange

Precies zoals verwacht

8 maart 2024

Prima aanbod ontvangen.

- David van de Pol

Goed begeleid van begin tot einde traject

28 februari 2024

Snelle en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Brenda Sanders

We zijn persoonlijk begeleid

18 februari 2024

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Margaretha Smit

Dreigend ontslag voorkomen

11 februari 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Jacoba de Ruiter

Inhoudelijk en vakkundig.

6 februari 2024

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed rechtelijk advies ontvangen.

- Maurice Verhoeven

Gerechtigheid!

24 januari 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Gerrit van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wessem

Advocatenkantoor Consigliera

Graaf 29
6101 CC Echt
Nederland

046 451 5221
https://www.consigliera.nl/

Mulders Advocaten

Houtstraat 56
6102 BK Echt
Nederland

0475 419 419
https://www.mulders-advocaten.nl/

MusicaJuridica

Vestesingel 78
6049 LC Herten
Nederland

0475 212 786
http://www.musicajuridica.nl/