Advocaat Wijk en Aalburg

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Wijk en Aalburg die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Wijk en Aalburg verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Wijk en Aalburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Wijk en Aalburg gezocht?

Een advocaat in Wijk en Aalburg vinden

Advocaat Wijk en Aalburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Wijk en Aalburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Haarsteeg, Nieuwkuijk en Elshout bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Wijk en Aalburg

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Wijk en Aalburg zoekt, je grofweg niet in een beste gemoedstoestand bent. Veelal gaan advocaten gepaard met nare voorvallen, waardoor het vinden van een advocaat in Wijk en Aalburg als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de juiste advocaat in Wijk en Aalburg een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Wijk en Aalburg is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Wijk en Aalburg een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Wijk en Aalburg je een advocaat vindt die bij jou en je leven past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Wijk en Aalburg
 • Ontslag aanvechten in Wijk en Aalburg
 • Personen- en Familierecht advocaat Wijk en Aalburg
 • Arbeidsrecht advocaat Wijk en Aalburg
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Wijk en Aalburg
 • Strafrecht advocaat Wijk en Aalburg
 • Letselschade advocaat Wijk en Aalburg
 • Ondernemingsrecht advocaat Wijk en Aalburg
 • Civielrecht advocaat Wijk en Aalburg
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Wijk en Aalburg

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Wijk en Aalburg

Een advocatenkantoor in Wijk en Aalburg heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Wijk en Aalburg inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans gewenst, maar zeker indien het gaat over uitdagende juridische kwesties waar je normaal vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Wijk en Aalburg heb je altijd nog een persoon die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Wijk en Aalburg

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Wijk en Aalburg

Om de goede personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Wijk en Aalburg. Advocaten in Wijk en Aalburg zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Wijk en Aalburg. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Wijk en Aalburg overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Wijk en Aalburg

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Wijk en Aalburg. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige taken te laten doen door een jurist in Wijk en Aalburg. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Toch is een jurist in Wijk en Aalburg niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Wijk en Aalburg mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Wijk en Aalburg de procesvoering echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Wijk en Aalburg?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Wijk en Aalburg.

Letselschade advocaat Wijk en Aalburg

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Wijk en Aalburg je begeleiden. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Wijk en Aalburg je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Wijk en Aalburg is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een snel herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Wijk en Aalburg vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Wijk en Aalburg.

Letselschade advocaat Wijk en Aalburg zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Wijk en Aalburg zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Wijk en Aalburg

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Wijk en Aalburg in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Wijk en Aalburg terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daardoor is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Wijk en Aalburg.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk uitlopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Wijk en Aalburg.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Wijk en Aalburg en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Wijk en Aalburg

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare zaak, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Wijk en Aalburg zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Wijk en Aalburg te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Wijk en Aalburg is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Wijk en Aalburg allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Wijk en Aalburg in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Wijk en Aalburg in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Wijk en Aalburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Wijk en Aalburg

Keurig verzorgd

29 mei 2024

Vlot de passende persoon getroffen, prettig!

- Björn de Leeuw

Echtscheiding tot fatsoenlijk einde gekregen

20 mei 2024

Dankzij mijn raadsman geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn partner.

- Klaas Willemsen

Voelt betrouwbaar

17 mei 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Fantastisch!

- Annemarie Koning

Top geregeld

8 mei 2024

Had binnen korte periode een goede aanbieding op maat, fantastisch!

- Arie van Doorn

Competent en vakkundig.

29 april 2024

Geen vraag of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Monique de Ruiter

Door raad en daad geholpen

24 april 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een opluchting!

Aanvraag offertes aan te raden

- Adriana Martens

Individueel bijgestaan

19 april 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Nienke Jacobs

Geen nummer, menselijke behandeling

13 april 2024

Erg klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Prettig.

- Maurice van de Wal

Zoals bedacht

3 april 2024

Perfect aanbod ontvangen.

- Marije Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Wijk en Aalburg

Silver Advocaten

Professor Asserweg 18
5144 NC Waalwijk
Nederland

0416 650 086
http://www.silveradvocaten.com/

Santi cs Advocaten

Grotestraat 150
5141 HC Waalwijk
Nederland

0416 561 695
http://www.santiadvocaten.nl/

Van Uitert & Quist Advocaten – Waalwijk

Grotestraat 308
5142 CC Waalwijk
Nederland

0416 283 292
http://www.vanuitertquist.nl/