Advocaat Winneweer

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat in Winneweer die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Winneweer verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Winneweer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Winneweer gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Winneweer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Winneweer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garrelsweer, Loppersum en Westeremden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Winneweer

Ben jij op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Winneweer? Het zoeken van de perfecte advocaat in Winneweer is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij lastig om de allerbeste advocaat in Winneweer te vinden in het stevige aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als individu. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Winneweer die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Winneweer
 • Ontslag aanvechten in Winneweer
 • Personen- en Familierecht advocaat Winneweer
 • Arbeidsrecht advocaat Winneweer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Winneweer
 • Strafrecht advocaat Winneweer
 • Letselschade advocaat Winneweer
 • Ondernemingsrecht advocaat Winneweer
 • Civielrecht advocaat Winneweer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Winneweer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Winneweer

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Winneweer regelen een verstandige optie is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een specialist die altijd op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Bijna iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Winneweer kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Winneweer. Je wilt immers een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Winneweer is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Winneweer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Winneweer

Om de passende persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Winneweer. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Winneweer. Het gaat hier dus primair om zaken die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Winneweer. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Winneweer jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Winneweer

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Winneweer. Je kunt een jurist in Winneweer namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Winneweer mogelijk.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Winneweer de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Winneweer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Winneweer.

Letselschade advocaat Winneweer

Loop je bij een ongeval waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Winneweer je begeleiden. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige reden hebben. Een letselschade advocaat in Winneweer assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letsel daarom veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Winneweer is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Winneweer vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Winneweer.

Letselschade advocaat Winneweer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Winneweer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Winneweer

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Winneweer in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Winneweer heeft kennis van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Winneweer te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Winneweer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Winneweer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Winneweer

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Winneweer zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Winneweer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Winneweer is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Winneweer flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Winneweer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Winneweer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Winneweer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Winneweer

Ontslag op staande voet voorkomen

15 november 2023

Op de valreep onterecht ontslag kunnen beletten.

- Thomas Verbeek

Deskundige jurist

11 november 2023

In minder dan no-time een vakkundige raadsman. Dankjewel!

- Judith Vink

Begeleiding was fantastisch

2 november 2023

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Nicolaas Jacobs

Goed verzorgd

28 oktober 2023

Had binnen korte periode een passende aanbieding op maat, geweldig!

- Pascal Verbeek

Werkelijke specialist binnen rechtsgebied

11 oktober 2023

Een werkelijke pro ontdekt. Dat gaf veel zekerheid gedurende het traject..

- Hendrika de Wit

Enorm professioneel

7 oktober 2023

Mijn jurist had overduidelijk flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Erwin van der Meulen

Hoge kostenvergoeding bij letsel

26 september 2023

- Diana Wolters

Geen nummer, humane behandeling

19 september 2023

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Johan Kramer

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

17 september 2023

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Frank Verhoeven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Winneweer

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/