Advocaat Zeeland

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Zeeland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zeeland verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zeeland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Zeeland gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Zeeland
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeeland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wernhout, Achtmaal en Heijningen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zeeland

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Zeeland? Het zoeken van de perfecte advocaat in Zeeland is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Zeeland te vinden in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Vanwege deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Zeeland die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zeeland
 • Ontslag aanvechten in Zeeland
 • Personen- en Familierecht advocaat Zeeland
 • Arbeidsrecht advocaat Zeeland
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zeeland
 • Strafrecht advocaat Zeeland
 • Letselschade advocaat Zeeland
 • Ondernemingsrecht advocaat Zeeland
 • Civielrecht advocaat Zeeland
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zeeland

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zeeland

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Zeeland een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Zeeland kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Zeeland. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens natuurlijk een verstandig concept, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Zeeland werkbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Zeeland

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Zeeland

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Zeeland te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Zeeland.

Ook is het goed om allerlei advocaten in Zeeland te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal verschil tussen de tarieven van advocaten. Bovendien moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Zeeland je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je heel eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Zeeland, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zeeland

Een jurist in Zeeland mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Wanneer een jurist in Zeeland niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zeeland uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar hoe goed een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoonweg niet uitvoeren. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zeeland?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zeeland.

Letselschade advocaat Zeeland

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Zeeland voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor narigheden zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Zeeland te treffen. Je zoekt overigens wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Zeeland om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zeeland.

Letselschade advocaat Zeeland zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zeeland zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zeeland

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zeeland in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zeeland terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zeeland.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zeeland.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zeeland en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zeeland

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zeeland zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Zeeland te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zeeland is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Zeeland allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zeeland in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zeeland in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zeeland

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zeeland

Geding tot een prima einde

26 februari 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Dank!

- Pascal Groen

Prima geregeld.

18 februari 2024

Vlot en duidelijk afgehandeld. Dank!

- Kirsten van der Linden

Convenant geregeld

14 februari 2024

Convenant was snel afgehandeld. Super!

- Jasper Postma

Vakkundige advocaat

4 februari 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Fantastisch!

- Barry Peters

Verstand van zaken

25 januari 2024

Naar verwachting, veel verstand van zaken.

- Remco van de Brink

Echtscheiding goed geregeld

18 januari 2024

Complexe overeenkomst top afgehandeld door raadsman. Dank jullie wel.

- Robin Willemsen

Netjes georganiseerd

8 januari 2024

Snel de passende persoon gevonden, fijn!

- Daniël Bakker

Zijn super bijgestaan in de procedure

5 januari 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Prima begeleiding gehad.

- Ruud Koning

Individueel bijgestaan

28 december 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Judith de Vries

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zeeland

Professionals Zeeland

Beukenstraat 39
4462 TP Goes
Nederland

0800-12128
https://professionalszeeland.nl/advocaat

De Rechter Advocaten Terneuzen

Axelsestraat 1
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 617 200
http://www.derechteradvocaten.nl/

Partner Advocaten en Mediators

Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen
Nederland

0115 631 256
http://www.partner-advocaten.nl/