Advocaat Zeerijp

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Zeerijp?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zeerijp verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Zeerijp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Zeerijp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Zeerijp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 104 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zeerijp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zijldijk, Oldenzijl en Garsthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zeerijp

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Zeerijp zoekt, je doorgaans niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Veelal gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Zeerijp als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Zeerijp een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Zeerijp is namelijk de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een juiste advocaat in Zeerijp een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je flink in je speurtocht naar een passende advocaat in Zeerijp. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zeerijp
 • Ontslag aanvechten in Zeerijp
 • Personen- en Familierecht advocaat Zeerijp
 • Arbeidsrecht advocaat Zeerijp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zeerijp
 • Strafrecht advocaat Zeerijp
 • Letselschade advocaat Zeerijp
 • Ondernemingsrecht advocaat Zeerijp
 • Civielrecht advocaat Zeerijp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zeerijp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zeerijp

Een advocatenkantoor in Zeerijp heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Zeerijp inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Zeerijp heb je altijd nog een persoon die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Zeerijp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Zeerijp

Om de geschikte persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zeerijp. Advocaten in Zeerijp zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Wanneer je een conflict allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer goed van pas.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Zeerijp. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Zeerijp hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zeerijp

Een jurist in Zeerijp is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Zeerijp niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Zeerijp, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zeerijp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zeerijp.

Letselschade advocaat Zeerijp

Mogelijkerwijs denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Zeerijp voor je te laten werken, echter dit kan wel eens voor problemen zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Zeerijp te treffen. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Zeerijp om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zeerijp.

Letselschade advocaat Zeerijp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zeerijp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zeerijp

Indien je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Zeerijp in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zeerijp terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zeerijp te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zeerijp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zeerijp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zeerijp

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zeerijp zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Zeerijp te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zeerijp is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Zeerijp veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zeerijp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zeerijp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zeerijp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zeerijp

Deskundig en vakkundig.

26 februari 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marjolein Driessen

Top begeleid van begin tot einde proces

19 februari 2024

Snelle en directe behandeling van de rechtszaak. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Bianca Schouten

Had dit veel eerder moeten doen

17 februari 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Jeffrey Janssen

Inhoudelijk en professioneel.

5 februari 2024

De offertes vlot na verzoek binnen en daarom snel en kritisch juridisch advies ontvangen.

- Raymond de Jonge

Verstand van regelgeving

25 januari 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Chantal van Vliet

Snel en passende raadsman gevonden

17 januari 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze zaak pastte. Super!

- Willem van den Heuvel

Vertrouwde partij

9 januari 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Fijn!

- Maartje Kuiper

Snel en passende advocaat gevonden

7 januari 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Super!

- Sylvia Timmermans

De advocaat was erg bereikbaar

31 december 2023

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Miranda van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zeerijp

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

Stad Advocaten

Oude Boteringestraat 75
9712 GG Groningen
Nederland

050 230 3277
https://www.stadadvocaten.nl/