Advocaat Zuidveld

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Zuidveld?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zuidveld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zuidveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Advocaat Zuidveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Zuidveld
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 30 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Orvelte, Elp en Garminge bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuidveld

Ben jij op zoek naar een goede en professionele advocaat in Zuidveld? Het vinden van de beste advocaat in Zuidveld is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Zuidveld te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je positie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Door onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Zuidveld die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuidveld
 • Ontslag aanvechten in Zuidveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuidveld
 • Arbeidsrecht advocaat Zuidveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuidveld
 • Strafrecht advocaat Zuidveld
 • Letselschade advocaat Zuidveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuidveld
 • Civielrecht advocaat Zuidveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuidveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuidveld

Een regionaal advocatenkantoor in Zuidveld kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Zuidveld inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Zuidveld is dat je altijd nog een individu in de nabijheid hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Zuidveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Zuidveld

Om de juiste personen in te schakelen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zuidveld. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Zuidveld. Het gaat hier dus primair om affaires die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Zuidveld. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Zuidveld jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuidveld

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Zuidveld. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten uitvoeren door een jurist in Zuidveld. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Zuidveld niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Zuidveld een optie.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Zuidveld de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuidveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuidveld.

Letselschade advocaat Zuidveld

Wellicht denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Zuidveld voor je te laten starten, echter dit kan ook voor zorgen zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die goede letselschade advocaat in Zuidveld te vinden. Het moet zeker wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Zuidveld om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuidveld.

Letselschade advocaat Zuidveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuidveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zuidveld

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Zuidveld in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zuidveld terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zuidveld.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuidveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuidveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuidveld

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidveld. Scheiden is natuurlijk over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Zuidveld wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidveld? Een juiste kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Zuidveld echt geweldig simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuidveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuidveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuidveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuidveld

Snel en juiste raadsman gevonden

23 november 2020

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Judith Smeets

Verstand van zaken

17 november 2020

Zoals vermoed, enorm kundig.

- Kevin Smeets

Individueel bijgestaan

9 november 2020

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Alexander Driessen

Begeleiding was fantastisch

7 november 2020

Een eerlijke afhandeling in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gekregen.

- Sjoerd Evers

Super gegaan

26 oktober 2020

Had binnen korte periode een mooie aanbieding op maat, top!

- Daniëlle van de Velde

Goedkoop is duurkoop

23 oktober 2020

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Bart Evers

Rechtelijke raad

13 oktober 2020

Ontzettend prettig juridisch begeleiding op maat gehad. Dit hielp geweldig.

- Jasper Hoekstra

Convenant verzorgd

11 oktober 2020

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Fantastisch!

- Iris van Veen

Vertrouwde partner

2 oktober 2020

Betrouwbare partij ontdekt die me adviseert. Fantastisch!

- Niels Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuidveld

Bosma Cs Advocaten

Stationsstraat 31
9401 KW Assen
Nederland

0592 314 996
http://www.bosmacsadvocaten.nl/

Advocaat Meijering

Wethouder Buningstraat 14
9404 AL Assen
Nederland

0592 869 019
http://www.amassen.nl/

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/