Advocaat Elp

Wil jij een top advocaat in Elp die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Elp verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Elp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Elp gezocht?

Een advocaat in Elp vinden

Advocaat Elp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Elp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ellertshaar, Eleveld en Ekehaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Elp

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Elp? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Elp te vinden voor juridische zaken. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij deze tips is het een optie om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Elp die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Elp
 • Ontslag aanvechten in Elp
 • Personen- en Familierecht advocaat Elp
 • Arbeidsrecht advocaat Elp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Elp
 • Strafrecht advocaat Elp
 • Letselschade advocaat Elp
 • Ondernemingsrecht advocaat Elp
 • Civielrecht advocaat Elp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Elp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Elp

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Elp inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Elp kan je hier geweldig bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Elp. Je wilt wel een advies op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook natuurlijk een goed concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Elp is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Elp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Elp

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Elp die je ook kunnen helpen, los van je probleem. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Elp.

Ook is het handig om verschillende advocaten in Elp te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Elp je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk doorslaggevend, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een fatsoenlijk aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Elp, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Elp

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Elp. Op de allereerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten verrichten door een jurist in Elp. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Elp niet beëdigd en mag vandaar de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Elp een optie.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Elp uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Elp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Elp.

Letselschade advocaat Elp

Een letselschade advocaat in Elp kan je begeleiden om een treffende schadevordering te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Elp helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de kosten qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Elp is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en competente letselschade advocaat in Elp vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Elp.

Letselschade advocaat Elp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Elp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Elp

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Elp in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Elp terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daardoor is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Elp.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Elp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Elp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Elp

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Elp. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Elp hebben bij dit traject. Je zou natuurlijk altijd nog even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Elp? Een juiste gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Elp echt enorm gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Elp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Elp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Elp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Elp

Meest kundige raadsman van Nederland

16 november 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Mariska van der Horst

Begeleiding was persoonlijk

7 november 2023

Juridische woordgebruik duidelijk vertaald in het traject. Zeer tevreden met het traject.

- Eric de Jong

Snel en juiste raadsman gevonden

31 oktober 2023

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Laura van de Ven

Convenant geregeld

29 oktober 2023

Convenant was snel afgehandeld. Top!

- Dennis van Beek

Meest deskundige jurist van het land

11 oktober 2023

Klikte direct fijn en heb tezamen met mijn jurist een klinkende zege behaald.

- Kelly de Bruijn

Inderdaad zoals verwacht

8 oktober 2023

Offerte was fatsoenlijk.

- Nancy Brouwer

Jurist met kennis

27 september 2023

Ontzettend aangenaam rechtelijk raad op maat gekregen. Dat hielp geweldig.

- Tessa Scholten

Het rechtelijk uitpluizen van de zaak was essentieel.

21 september 2023

De procedure is ondersteund door vergaand onderzoek zoals wenselijk. Dank!.

- Jacob Blom

Had dit veel sneller moeten doen

17 september 2023

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Niels Willemsen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Elp

Doornbos Suringar Wiersema Advocaten

Oosterhoutstraat 7
9401 NA Assen
Nederland

0592 317 676
http://www.dswadvocaten.nl/

Actio Advocaten

Hof van Parijs 10C
9403 DA Assen
Nederland

0528 820 030
http://www.actio.nl/

LM advocaten

Noordersingel 7
9401 JV Assen
Nederland

0592 200 003
https://lmadvocaten.nl/