Advocaat Zuidvelde

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Zuidvelde?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Zuidvelde verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zuidvelde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Zuidvelde gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Zuidvelde
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zuidvelde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westervelde, Langelo en Peest bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zuidvelde

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Zuidvelde zoekt, je over het algemeen niet in een beste bui bent. Dikwijls gaan advocaten samen met vervelende gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Zuidvelde als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Zuidvelde een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij benodigd hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles snel achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat immers aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Zuidvelde en de andere, op het terrein van kosten en expertise. Daarnaast is een jurist regelmatig ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Enkel daardoor al is het zoeken van de beste advocaat in Zuidvelde een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Zuidvelde je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zuidvelde
 • Ontslag aanvechten in Zuidvelde
 • Personen- en Familierecht advocaat Zuidvelde
 • Arbeidsrecht advocaat Zuidvelde
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zuidvelde
 • Strafrecht advocaat Zuidvelde
 • Letselschade advocaat Zuidvelde
 • Ondernemingsrecht advocaat Zuidvelde
 • Civielrecht advocaat Zuidvelde
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zuidvelde

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zuidvelde

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Zuidvelde een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Zuidvelde kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Zuidvelde. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor bedrijven of personen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om flink geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Zuidvelde is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Zuidvelde

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Zuidvelde

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Zuidvelde die je ook kunnen helpen, los van je vraagstuk. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Advocaten in Zuidvelde staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Zuidvelde te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een hele goedkope advocaat inferieur is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Zuidvelde je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het inhuren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Zuidvelde, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zuidvelde

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Zuidvelde. Je kunt een jurist in Zuidvelde wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Zuidvelde niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Zuidvelde kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Zuidvelde verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zuidvelde?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zuidvelde.

Letselschade advocaat Zuidvelde

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Zuidvelde je assisteren. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Zuidvelde assisteert je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het voornaamste voordeel van een letselschade advocaat in Zuidvelde is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een spoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Zuidvelde vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zuidvelde.

Letselschade advocaat Zuidvelde zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zuidvelde zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Zuidvelde

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Zuidvelde in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Zuidvelde heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Zuidvelde te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zuidvelde.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zuidvelde en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zuidvelde

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidvelde. Ondanks dat een scheiding een buitengewoon emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Zuidvelde hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Zuidvelde? Een goede kandidaat vinden is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Zuidvelde echt enorm simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zuidvelde in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zuidvelde in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zuidvelde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zuidvelde

Proces tot een goed einde

7 november 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Marleen Mulder

Kei in zijn specialisme

30 oktober 2023

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de schade-uitkering was indrukwekkend, dankzij mijn advocaat!

- Martin van Vliet

Competent en vakkundig.

26 oktober 2023

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Femke de Bruin

Ontslag op staande voet voorkomen

15 oktober 2023

Dankzij mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robertus Evers

Eenvoudig goed

2 oktober 2023

Rap en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Dave Bosman

Stevige vergoeding gekregen

29 september 2023

- Nienke de Boer

Aanrader!

20 september 2023

Onbetwistbaar advies ontvangen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade zaak goed geregeld.

- Diana Kok

Voelt betrouwbaar

12 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me helpt. Goed!

- Nicolaas Maas

Goedkoop is duurkoop

10 september 2023

Na opgelicht te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare jurist gevonden. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Kim Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zuidvelde

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/