Advocaat Langelo

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Langelo?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Langelo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Langelo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Langelo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Langelo
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Langelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westervelde, Zuidvelde en Norg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Langelo

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Langelo zoekt, je meestal niet in een vrolijke bui bent. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Langelo als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Langelo vinden. Je wilt immers een persoon waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Langelo is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Enkel daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Langelo een belangrijke taak.

Precies daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Langelo je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheden past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Langelo
 • Ontslag aanvechten in Langelo
 • Personen- en Familierecht advocaat Langelo
 • Arbeidsrecht advocaat Langelo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Langelo
 • Strafrecht advocaat Langelo
 • Letselschade advocaat Langelo
 • Ondernemingsrecht advocaat Langelo
 • Civielrecht advocaat Langelo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Langelo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Langelo

Men vraagt zich vaak af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Langelo een goed besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Langelo kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Langelo. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch begeleiding wilt hebben over deze specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Langelo werkbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Langelo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Langelo

Om de geschikte personen in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Langelo. Advocaten in Langelo zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Langelo. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Langelo vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Langelo

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Langelo. Je kunt een jurist in Langelo immers dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo competent als een advocaat. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Langelo mogelijk.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Langelo verricht kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Langelo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Langelo.

Letselschade advocaat Langelo

Een letselschade advocaat in Langelo kan je assisteren om een passende claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere reden hebben. Een letselschade advocaat in Langelo helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de lichamelijke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Langelo is dat hij de hele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan louter nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Langelo vindt je vrijblijvend, goedkoop en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Langelo.

Letselschade advocaat Langelo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Langelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Langelo

Als je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Langelo in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Langelo heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Langelo te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Langelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Langelo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Langelo

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en nare aangelegenheid, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Langelo zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Langelo te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Langelo is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Langelo aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Langelo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Langelo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Langelo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Langelo

Onderzoek was nodig en is grondig gedaan

16 november 2023

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Erwin van der Laan

Moment voor actie

7 november 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Na opvragen offertes meteen ontvangen*
De offertes waren snel ontvangen en dus konden we gauw met de advocaat in zee.

- Robert Wolters

Domweg prima

31 oktober 2023

Geweldige advocaat, zoals ik had gehoopt.

- René van den Heuvel

Erg gelukkig met onze raadgever

28 oktober 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de afhandeling na onze botsing. Top

- Hanneke van der Laan

Rechtvaardigheid!

14 oktober 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Sylvia Peeters

Heb dankzij mijn advocaat een buitengewoon passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor veel minder.

4 oktober 2023

- David de Jonge

Door raad en daad bijgestaan

28 september 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn raadsman stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!
Merci

- Bart Brouwer

Fijne juridische ondersteuning

19 september 2023

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Raymond de Jonge

Goed geregeld.

11 september 2023

Rap en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Evelien van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Langelo

BAAK Juristen

Nieuweweg 5
9301 GP Roden
Nederland

050 251 0100
http://www.baakjuristen.nl/

Oranje Advocatenkantoor

Handelsweg 14
9301 ZN Roden
Nederland

050 501 1292
http://www.oranje-advocaten.nl/

Advocaten Lelyveld van

Euroweg 5 A
9351 EM Leek
Nederland

0594 514 001
http://www.vanlelyveldadvocaten.nl/