Advocaat Alkmaar

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Alkmaar?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Alkmaar verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Alkmaar – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Alkmaar gezocht?

Een advocaat uit Alkmaar vinden

Advocaat Alkmaar
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alkmaar, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Egmond Binnen, Akersloot en Castricum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Alkmaar

Ben jij op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Alkmaar? Het vinden van de beste advocaat in Alkmaar is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw positie, jouw benodigdheden en jou als individu. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Alkmaar die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alkmaar
 • Ontslag aanvechten in Alkmaar
 • Personen- en Familierecht advocaat Alkmaar
 • Arbeidsrecht advocaat Alkmaar
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alkmaar
 • Strafrecht advocaat Alkmaar
 • Letselschade advocaat Alkmaar
 • Ondernemingsrecht advocaat Alkmaar
 • Civielrecht advocaat Alkmaar
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alkmaar

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alkmaar

Een regionaal advocatenkantoor in Alkmaar kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn allerlei expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Alkmaar inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over ingewikkelde juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Alkmaar is dat je over het algemeen een mens in de nabijheid hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Alkmaar

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Alkmaar

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Alkmaar, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Alkmaar. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je het liefste juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Alkmaar. Beiden partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Alkmaar overwegend gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alkmaar

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Alkmaar. Je kunt een jurist in Alkmaar wel vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daarom niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit bij een jurist in Alkmaar mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Alkmaar de procedure echt uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alkmaar?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alkmaar.

Letselschade advocaat Alkmaar

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Alkmaar wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Alkmaar te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Alkmaar om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alkmaar.

Letselschade advocaat Alkmaar zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alkmaar zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alkmaar

Heb je een geschil met je werkgever of werknemer en ben je op zoek naar begeleiding? Het is uiteraard een slim idee om offertes aan te vragen bij de diverse bedrijven in de streek. Louter zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Alkmaar. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Alkmaar die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Naderhand is een consultgesprek over het algemeen de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die vaak met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van doorslaggevend belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alkmaar.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alkmaar en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alkmaar

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Alkmaar zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Alkmaar te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Alkmaar is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Alkmaar allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alkmaar in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alkmaar in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alkmaar

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alkmaar

Het juridisch uitpluizen van de zaak was essentieel.

19 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat degelijk en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Dank!.

- Ivo van der Laan

Echtscheiding goed begeleid

13 mei 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Hanneke Groen

Heel erg vakkundig

8 mei 2024

Een echte specialist ontdekt. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Wouter Meijer

Een persoon die weet waar die het over heeft

1 mei 2024

Binnen no-time een deskundige advocaat. Dankjewel!

- Joris de Bruin

Voortdurend bereikbaar voor vragen

23 april 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, erg prettig.

- Linda de Bruin

Eind goed, al goed

14 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Monique van den Heuvel

Proces netjes begeleid

9 april 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt!!

- Cindy de Boer

Betrouwbare partner

2 april 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me ondersteunt. Prettig!

- Thomas Koster

Rechtelijk gewoon top

25 maart 2024

De offertes waren snel in huis en daarna inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- Inge van den Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alkmaar

Professionals Alkmaar

Comeniusstraat 2A
1817 MS Alkmaar
Nederland

0800-12128
https://professionalsalkmaar.nl/advocaat

Acris Legal

Ampèrestraat 11B
1817 DE Alkmaar
Nederland

085 130 2755
http://www.acrislegal.nl/

Advocatenkantoor Warmerdam Alkmaar

Rogier van der Weydestraat 2
1817 MJ Alkmaar
Nederland

072 210 0161
http://www.advocatenkantoorwarmerdam.nl/