Advocaat Bergschenhoek

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Bergschenhoek die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Bergschenhoek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bergschenhoek – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bergschenhoek gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Bergschenhoek
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 98 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergschenhoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bergschenhoek

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Bergschenhoek zoekt, je gemiddeld niet in een beste bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Bergschenhoek een vervelende. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Bergschenhoek een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het vlak waar jij juridische bijstand bij nodig hebt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles vlug achter de rug te hebben en hierdoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk aanzienlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Bergschenhoek en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Daarnaast is een advocaat meestal ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de beste advocaat in Bergschenhoek een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Bergschenhoek. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bergschenhoek
 • Ontslag aanvechten in Bergschenhoek
 • Personen- en Familierecht advocaat Bergschenhoek
 • Arbeidsrecht advocaat Bergschenhoek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bergschenhoek
 • Strafrecht advocaat Bergschenhoek
 • Letselschade advocaat Bergschenhoek
 • Ondernemingsrecht advocaat Bergschenhoek
 • Civielrecht advocaat Bergschenhoek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bergschenhoek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bergschenhoek

Een advocatenkantoor in Bergschenhoek heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Er zijn diverse kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Bergschenhoek inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen verlangd, maar met name wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaal waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Bergschenhoek heb je altijd nog een persoon die in de omgeving zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het natuurlijk wel zo praktisch als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Bergschenhoek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Bergschenhoek

Het is van belang dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Bergschenhoek, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Bergschenhoek zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk proces voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Als je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Bergschenhoek. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft desondanks wat meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Bergschenhoek vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bergschenhoek

Er zijn scenario`s waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Bergschenhoek. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Bergschenhoek. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Bergschenhoek niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit met een jurist in Bergschenhoek mogelijk.

Controleer vooraf wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Bergschenhoek verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bergschenhoek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bergschenhoek.

Letselschade advocaat Bergschenhoek

Een letselschade advocaat in Bergschenhoek kan je helpen om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, als je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Bergschenhoek je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende behoorlijk verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Bergschenhoek is dat hij de gehele procesvoering voor je kan doen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Bergschenhoek vindt je vrijblijvend, rendabel en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bergschenhoek.

Letselschade advocaat Bergschenhoek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bergschenhoek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Bergschenhoek

Als je op je werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Bergschenhoek in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Bergschenhoek heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bergschenhoek.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk stijgen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, wanneer je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bergschenhoek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bergschenhoek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bergschenhoek

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bergschenhoek zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Bergschenhoek te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bergschenhoek is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Bergschenhoek behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bergschenhoek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bergschenhoek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bergschenhoek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bergschenhoek

Forse schade-uitkering bij letselschade

22 juni 2024

- Annemieke Huisman

De raadsman was zeer bereikbaar

9 juni 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Martine Willems

Gewoon fatsoenlijk

2 juni 2024

Fantastische raadsman, zoals ik had gehoopt.

- Anouk Scholten

Echtscheiding ging prima

27 mei 2024

Door mijn raadsman geen moeilijkheden gekregen tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Sanne Hermans

Dreigend ontslag afgewend

20 mei 2024

Door mijn advocaat de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Martijn Hendriks

Echte vakkundige binnen rechtsgebied

17 mei 2024

Een echte pro gevonden. Dit zorgde voor enorm veel rust.

- Jacqueline de Jonge

Afhandeling was super

11 mei 2024

Een eerlijke begeleiding in de zaak is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Nienke van Veen

Zeer content met onze raadsman

2 mei 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze botsing. Super.

- Maartje Gerritsen

Goedkoop is duurkoop

25 april 2024

Na eerst zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Michael Timmermans

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bergschenhoek

Advocatenpraktijk Timmer

Hoofdweg 258
3067 GJ Rotterdam
Nederland

010 737 0520
https://www.advocatenpraktijktimmer.nl/

Van Sikkelerus & Ray Advocaten

Straatweg 124
3051 BM Rotterdam
Nederland

010 452 2767
http://www.vsradvocaten.nl/

H Carels Advocaat BV

Straatweg 177
3054 AD Rotterdam
Nederland

010 461 4900
http://carels-law.nl/mr-h-carels-2/