Advocaat Zoetermeer

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Zoetermeer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Zoetermeer verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Zoetermeer – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Zoetermeer gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Zoetermeer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zoetermeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Moerkapelle, Benthuizen en Gelderswoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Zoetermeer

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Zoetermeer zoekt, je gemiddeld niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het zoeken van een advocaat in Zoetermeer als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Desondanks is het vinden van de juiste advocaat in Zoetermeer een klus die van belang is. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Zoetermeer en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Bovendien huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daardoor al is het vinden van de beste advocaat in Zoetermeer een belangrijke taak.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Zoetermeer je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Zoetermeer
 • Ontslag aanvechten in Zoetermeer
 • Personen- en Familierecht advocaat Zoetermeer
 • Arbeidsrecht advocaat Zoetermeer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Zoetermeer
 • Strafrecht advocaat Zoetermeer
 • Letselschade advocaat Zoetermeer
 • Ondernemingsrecht advocaat Zoetermeer
 • Civielrecht advocaat Zoetermeer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Zoetermeer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Zoetermeer

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Zoetermeer inschakelen een juiste optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om onder andere een goede oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Zoetermeer kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Zoetermeer. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch raad wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Zoetermeer bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Zoetermeer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Zoetermeer

Om de geschikte persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Zoetermeer. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Zoetermeer. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Zoetermeer. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een conflict, waar advocaten in Zoetermeer vooral gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Zoetermeer

Een jurist in Zoetermeer is niet altijd een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Zoetermeer niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Zoetermeer verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Zoetermeer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Zoetermeer.

Letselschade advocaat Zoetermeer

Loop je bij een ongeluk waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Zoetermeer je begeleiden. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Zoetermeer je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Zoetermeer is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Zoetermeer vindt je vrijblijvend, gunstig en eenvoudig via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Zoetermeer.

Letselschade advocaat Zoetermeer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Zoetermeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer

Wanneer je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Uitgerekend daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Zoetermeer.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Zoetermeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Zoetermeer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Zoetermeer

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je degelijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Zoetermeer allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Zoetermeer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Zoetermeer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Zoetermeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Zoetermeer

Een professional die snapt waar die het over heeft

18 maart 2024

Binnen no-time een kundige raadsman. Schitterend!

- Sabine de Lange

Heb door mijn jurist een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is daarom veel minder.

14 maart 2024

- Karin van Loon

Heb door mijn advocaat een buitengewoon beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is hierdoor veel lager.

4 maart 2024

- Jacqueline van den Broek

Deskundig en vakkundig.

27 februari 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Renate Postma

Inhoudelijk en bekwaam.

24 februari 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Ruud Schouten

Voelt goed

15 februari 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me helpt. Top!

- Natascha van de Berg

Gewoonweg correct

10 februari 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Irene Willemsen

Individueel bijgestaan

22 januari 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Suzanne van de Veen

Vlot een bijpassende jurist geregeld.

21 januari 2024

Ongeacht de spoed kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Alexander van der Meer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Zoetermeer

Professionals Zoetermeer

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer
Nederland

0800-12128
https://professionalszoetermeer.nl/advocaat

Mooyman & Partners Letselexpertise bv

Jacob Leendert van Rijweg 68
2701 AE Zoetermeer
Nederland

079 346 0071
https://www.letselschade-advies.nl/

Infoletselschade

Osbornezijde 3
2725 NH Zoetermeer
Nederland

079 316 0566
http://www.infoletselschade.nl/