Advocaat Capelle aan den IJssel

Wil jij een top advocaat in Capelle aan den IJssel die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Capelle aan den IJssel verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Capelle aan den IJssel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Capelle aan den IJssel gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Capelle aan den IJssel
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Capelle aan den IJssel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam en Ridderkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Capelle aan den IJssel

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Capelle aan den IJssel zoekt, je gemiddeld niet in een beste bui bent. Meestal gaan juristen gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Capelle aan den IJssel als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Capelle aan den IJssel vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische bijstand bij benodigd hebt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat namelijk beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Capelle aan den IJssel en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Bovendien huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Capelle aan den IJssel een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Capelle aan den IJssel je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Capelle aan den IJssel
 • Ontslag aanvechten in Capelle aan den IJssel
 • Personen- en Familierecht advocaat Capelle aan den IJssel
 • Arbeidsrecht advocaat Capelle aan den IJssel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Capelle aan den IJssel
 • Strafrecht advocaat Capelle aan den IJssel
 • Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel
 • Ondernemingsrecht advocaat Capelle aan den IJssel
 • Civielrecht advocaat Capelle aan den IJssel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Capelle aan den IJssel

Een regionaal advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel kan zeker oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Capelle aan den IJssel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Capelle aan den IJssel

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Capelle aan den IJssel die je ook kunnen bijstaan, los van je probleem. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw problematiek op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Capelle aan den IJssel.

Toch is het goed om verschillende advocaten in Capelle aan den IJssel te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Capelle aan den IJssel je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk ongelofelijk bepalend, zeker als de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een correct aanbod. Wij werken immers exclusief met gekwalificeerde advocaten in Capelle aan den IJssel, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Capelle aan den IJssel

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Capelle aan den IJssel. Je kunt een jurist in Capelle aan den IJssel immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers veel juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Capelle aan den IJssel kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Capelle aan den IJssel de procesvoering daadwerkelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Capelle aan den IJssel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Capelle aan den IJssel.

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een geschikte letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel te traceren. Het moet immers wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Wanneer je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Capelle aan den IJssel die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Capelle aan den IJssel.

Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Capelle aan den IJssel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Capelle aan den IJssel

Als je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Capelle aan den IJssel in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Capelle aan den IJssel heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Capelle aan den IJssel te vinden.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Capelle aan den IJssel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Capelle aan den IJssel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Capelle aan den IJssel

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook indien je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Capelle aan den IJssel zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Capelle aan den IJssel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Capelle aan den IJssel is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Capelle aan den IJssel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Capelle aan den IJssel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Capelle aan den IJssel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Capelle aan den IJssel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Capelle aan den IJssel

Inhoudelijk en vakkundig.

19 mei 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daardoor snel en prima rechtelijk advies gekregen.

- Simone Visser

Door raad en daad geholpen

18 mei 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Begeleiding was prima

- Maartje de Bruin

Convenant opgesteld

7 mei 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant precies opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Formidabel!

- Ilse de Groot

Gauw een kundige prof

1 mei 2024

Na de offertes snel de goede keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Rob Dijkstra

Deskundige advocaat

23 april 2024

Binnen no-time een deskundige raadsman. Fantastisch!

- Björn Martens

Zoals verwacht

20 april 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Martijn Bakker

Proces netjes begeleid

12 april 2024

Professionele support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Dank!

- Marinus Vos

Oprecht goed

5 april 2024

Hoopte al dat mijn jurist zo goed zou zijn.

- Jan de Boer

Rechtzaak gewonnen!

27 maart 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Anouk Postma

Uitgelichte advocatenkantoren uit Capelle aan den IJssel

AG Hart Advocaten

Stadionweg 41F
3077 AS Rotterdam
Nederland

010 436 2866
http://www.aghart.nl/

Letselschade Test

Rivium Quadrant 90
2909 LC Capelle aan den IJssel
Nederland

085 500 6400
http://www.letselschade-test.nl/

Criminal Justice Attorney Mr. G.A. Dorsman

Willem Coepijnstraat 7
3065 LB Rotterdam
Nederland

010 202 4249
https://www.gerarddorsman.nl/