Advocaat Delft

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Delft?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Delft verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Delft – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Delft gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Delft
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Delft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vlaardingen, Maasland en Schiedam bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Delft

Ben jij op zoek naar een juiste en competente advocaat in Delft? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Delft te zoeken voor juridische affaires. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij moeilijk om de perfecte advocaat in Delft te zoeken in het behoorlijke aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je omstandigheid, jouw benodigdheden en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Delft die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Delft
 • Ontslag aanvechten in Delft
 • Personen- en Familierecht advocaat Delft
 • Arbeidsrecht advocaat Delft
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Delft
 • Strafrecht advocaat Delft
 • Letselschade advocaat Delft
 • Ondernemingsrecht advocaat Delft
 • Civielrecht advocaat Delft
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Delft

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Delft

Een advocatenkantoor in Delft heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Delft inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is over het algemeen verlangd, maar zeker wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Delft heb je altijd een persoon die in de buurt zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Delft

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Delft

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Delft die je verder kunnen helpen, los van je probleemgeval. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw problemen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die zeer vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Delft.

Desalniettemin is het goed om allerlei advocaten in Delft te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk voornamelijk bij welke advocaten in Delft je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je meteen een fatsoenlijk aanbod. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Delft, zodat je zeker weet dat je een bekwaam iemand treft, die jou doorgaans kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Delft

Een jurist in Delft is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Delft niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga van tevoren even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Delft uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding onder andere, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard jammer zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoonweg niet verrichten. Het is derhalve noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Delft?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Delft.

Letselschade advocaat Delft

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Delft voor je te laten beginnen, echter dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Delft te vinden. Het moet tenslotte wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Delft om je bij te staan. Letselschade is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Delft.

Letselschade advocaat Delft zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Delft zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Delft

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Delft in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Delft heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Delft te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Delft.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Delft en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Delft

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke aangelegenheid, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden gedeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Delft zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Delft te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Delft is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Delft aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Delft in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Delft in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Delft

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Delft

Vakkundige raadsman

25 juni 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Bedankt!

- Sylvia Vermeulen

Verstand van zaken

19 juni 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Jessica van de Veen

Echtscheiding goed begeleid

11 juni 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Dank u wel.

- Martine Martens

Grote vergoeding bij letselschade

2 juni 2024

- Marleen de Bruijn

Scheiding goed geregeld

27 mei 2024

Complexe zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Guido Smeets

Eind goed, al goed

22 mei 2024

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Cornelia van de Velde

Inderdaad zoals gehoopt

17 mei 2024

Aanbod was fatsoenlijk.

- Patricia Postma

Forse compensatie bij letselschade

5 mei 2024

- Adrianus Meijer

We zijn persoonlijk bijgestaan

29 april 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg tevreden met de begeleiding.

- Martine Bos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Delft

Professionals Delft

Delftechpark 29
2628 XJ Delft
Nederland

0800-12128
https://professionalsdelft.nl/advocaat

Harmankaya Advocatuur

Waldorpstraat 371
2521 CJ Den Haag
Nederland

070 309 7003
http://www.harmankaya.nl/

Advocatenkantoor Alam-Khan

Papsouwselaan 119M
2624 AK Delft
Nederland

015 760 0024
http://www.alam-khan.nl/