Advocaat Dordrecht

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Dordrecht?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Dordrecht verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dordrecht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Dordrecht gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Dordrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dordrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Papendrecht, Sliedrecht en Wijngaarden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dordrecht

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Dordrecht zoekt, je meestal niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Vaak gaan advocaten samen met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Dordrecht als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Dordrecht zoeken. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Dordrecht en de andere, op het gebied van kosten en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het zoeken van een goede advocaat in Dordrecht een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je enorm in je expeditie naar een goede advocaat in Dordrecht. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dordrecht
 • Ontslag aanvechten in Dordrecht
 • Personen- en Familierecht advocaat Dordrecht
 • Arbeidsrecht advocaat Dordrecht
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dordrecht
 • Strafrecht advocaat Dordrecht
 • Letselschade advocaat Dordrecht
 • Ondernemingsrecht advocaat Dordrecht
 • Civielrecht advocaat Dordrecht
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dordrecht

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dordrecht

Het is nog iedere keer zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Dordrecht regelen een verstandige keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een goede oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Zowat elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Dordrecht kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Dordrecht. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een aardig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Dordrecht bruikbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Dordrecht

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Dordrecht

Het is belangrijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Dordrecht, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Dordrecht zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om zaken die niet puur met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Indien je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Dordrecht. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter wat meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Dordrecht jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dordrecht

Een jurist in Dordrecht is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Indien een jurist in Dordrecht niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Dordrecht, kijk dan allereerst zorgvuldig of de procedure die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dordrecht?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dordrecht.

Letselschade advocaat Dordrecht

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Dordrecht wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Dordrecht te traceren. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Dordrecht die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dordrecht.

Letselschade advocaat Dordrecht zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dordrecht zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dordrecht

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raad? Het is uiteraard een prima plan om offertes op te vragen bij de verschillende bedrijven in de buurt. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Dordrecht krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Dordrecht die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van capabel advies op maat.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dordrecht.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dordrecht en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dordrecht

Het is een van de meest verschrikkelijke dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Dordrecht zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Dordrecht te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Dordrecht is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Dordrecht veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dordrecht in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dordrecht in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dordrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dordrecht

Dreigend ontslag voorkomen

23 juni 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Paul Willems

Afhandeling was persoonlijk

19 juni 2024

Elke stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg content met de begeleiding.

- Erwin van Dongen

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon beschaafd bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor een stuk lager.

15 juni 2024

- Arjan Timmermans

Gehele zaak vakkundig begeleid

4 juni 2024

Snelle en directe afhandeling van de rechtszaak. Tevens snel antwoord op aanvraag van de offertes.

- Sjoerd Smit

Juridisch gewoon goed

26 mei 2024

De offertes vlot na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Deborah Smits

Afhandeling was fantastisch

21 mei 2024

De begeleiding tijdens de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Marc de Bruin

Geen nummer, humane afhandeling

13 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Koen van Doorn

Zeer content met onze raadsman

6 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- Danny de Bruijn

Fijne juridische ondersteuning

30 april 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Guido Kuipers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dordrecht

Professionals Dordrecht

Burgemeester de Raadtsingel 71
3311 JG Dordrecht
Nederland

0800-12128
https://professionalsdordrecht.nl/advocaat

Advocatenkantoor Van den Hemel

Burgemeester de Raadtsingel 61A
3311 JG Dordrecht
Nederland

06 13138180
http://www.advocaathemel.nl/

WEB advocaten | familierecht, erfrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Zwaluwenburg 123
3328 CT Dordrecht
Nederland

078 614 9160
http://www.webadvocaten.com/