Advocaat Ede

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat uit Ede die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Ede verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Ede – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ede gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ede
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heelsum, Renkum en Ederveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ede

Als je een advocaat in Ede zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Veelal gaan advocaten gepaard met vervelende voorvallen, waardoor het opsporen van een advocaat in Ede als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Ede vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om verscheidene partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Ede is immers de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Bovendien is een jurist dikwijls ook nodig om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het zoeken van een geschikte advocaat in Ede een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je flink in je zoektocht naar een verstandige advocaat in Ede. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ede
 • Ontslag aanvechten in Ede
 • Personen- en Familierecht advocaat Ede
 • Arbeidsrecht advocaat Ede
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ede
 • Strafrecht advocaat Ede
 • Letselschade advocaat Ede
 • Ondernemingsrecht advocaat Ede
 • Civielrecht advocaat Ede
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ede

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ede

Een plaatselijk advocatenkantoor in Ede kan absoluut uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische begeleiding. Er zijn verschillende kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Ede inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is altijd gewenst, maar vooral wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Ede is dat je natuurlijk iemand in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheid komt het immers voor dat je je advocaat een aantal keren zult tegenkomen. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Ede

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Ede

Om de juiste persoon in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ede. Advocaten in Ede zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een conflict eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer aardig van pas.

Indien je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde situatie of wanneer je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Ede. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het beëindigen van een ruzie, waar advocaten in Ede hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ede

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Ede. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Ede. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Ede kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ede de procedure daadwerkelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ede?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ede.

Letselschade advocaat Ede

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ede voor je te laten beginnen, echter dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Ede te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ede die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ede.

Letselschade advocaat Ede zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ede zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Ede

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Ede krijgt toegewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een duidelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Ede die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers makkelijker tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je uitdaging. En zo ben je zeker weten verzekerd van deskundig advies op maat.

Hierna hoef je louter nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is hoofdzakelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt wel vol vertrouwen met je advocaat de juridische aangelegenheden gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ede.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ede en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ede

Een scheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ede zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Ede te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Ede is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Ede veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ede in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ede in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ede

Geding tot een goed einde

22 juni 2024

Professionele hulp gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Renate van der Horst

Geding netjes begeleid

13 juni 2024

Professionele steun gekregen tijdens geding via advocaatkaart. Dank!

- Maria Janssen

Geding netjes begeleid

6 juni 2024

Vakkundige afhandeling gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Matthijs Groen

Kennis van wetgeving

28 mei 2024

Zoals gewenst, zeer kundig.

- Lisette Koster

Scheiding goed geregeld

24 mei 2024

Ingewikkelde regeling top afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Patricia Huisman

Echt een autoriteit

14 mei 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letselschade, maar de schadevergoeding was fors, dankzij mijn jurist!

- Robin van Veen

Geweldenaar in zijn discipline

5 mei 2024

Door mijn raadsman een sterke zaak opgebouwd en een grote schade-uitkering gekregen voor opgelopen blessure.

- Wilhelmina van de Brink

Begeleiding was prima

4 mei 2024

De begeleiding gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Lisette Willemsen

Altijd bereikbaar voor aanvragen

24 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg fijn.

- Elisabeth de Lange

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ede

Professionals Ede

Galvanistraat 1
6716 AE Ede
Nederland

0800-12128
https://professionalsede.nl/advocaat

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/