Advocaat Renkum

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Renkum?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Renkum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Renkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Renkum gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Renkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Renkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wolfheze, Heelsum en Homoet bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Renkum

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Renkum? Het vinden van de perfecte advocaat in Renkum is nog niet zo simpel. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Renkum te vinden in het behoorlijke aanbod wat er beschikbaar is.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze selectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Renkum. Met deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Renkum die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Renkum
 • Ontslag aanvechten in Renkum
 • Personen- en Familierecht advocaat Renkum
 • Arbeidsrecht advocaat Renkum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Renkum
 • Strafrecht advocaat Renkum
 • Letselschade advocaat Renkum
 • Ondernemingsrecht advocaat Renkum
 • Civielrecht advocaat Renkum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Renkum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Renkum

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Renkum regelen een juiste keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al gauw een specialist vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problemen met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Renkum kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Renkum. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raadgeving wil hebben over deze specifieke zaak. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens altijd een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Renkum is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Renkum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Renkum

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Renkum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Renkum zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende situaties uitkomen bij advocaten in Renkum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Renkum overwegend gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Renkum

Een jurist in Renkum mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Renkum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer geschikte juristen en zeer slechte advocaten. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Hou er dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Renkum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Renkum.

Letselschade advocaat Renkum

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Renkum wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Renkum te traceren. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Renkum die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Renkum.

Letselschade advocaat Renkum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Renkum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Renkum

Indien je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Renkum in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Renkum terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies daarom is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Renkum.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Renkum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Renkum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Renkum

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Renkum zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Renkum te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Renkum is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Renkum allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Renkum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Renkum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Renkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Renkum

Zijn super bijgestaan in de zaak

21 juni 2024

De begeleiding gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Edwin Schipper

Rechtelijk gewoon top

11 juni 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk sterk bijgestaan door de raadsman.

- Judith de Vos

Gewoonweg prima

3 juni 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Nancy Smits

Eersterangs advocaat gevonden

1 juni 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Prima

- Martijn Wolters

Echtscheiding super geregeld

20 mei 2024

Complexe overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Gerardus Timmermans

Scheiding ging degelijk

14 mei 2024

Dankzij mijn jurist geen problemen gehad gedurende de echtscheiding van mijn levenspartner.

- Martijn de Vos

Snel en juiste advocaat gevonden

11 mei 2024

Ondanks de haast kwestie een jurist gevonden die geheel bij onze zaak pastte. Top!

- Esther de Koning

Domweg goed

2 mei 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo fijn zou zijn.

- Natascha de Boer

Door raad en daad geholpen

23 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

Goed bijgestaan

- Michael van de Pol

Uitgelichte advocatenkantoren uit Renkum

Advocatenkantoor Frerix

Van Irhovenlaan
6711 MN Ede
Nederland

0318 848 600
http://frerix.nl/

NLO (Dutch Patent Office)

Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
Nederland

0318 707 000
http://www.nlo.eu/

Advocatenkantoor DKA B.V.

Stationsweg 2
6861 EG Oosterbeek
Nederland

0313 712 020
http://www.advocatenkantoor-dka.nl/