Advocaat Ederveen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Ederveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Ederveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ederveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Ederveen gezocht?

Een advocaat in Ederveen vinden

Advocaat Ederveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ederveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit De Klomp, Lunteren en Ede bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ederveen

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Ederveen? Het vinden van de beste advocaat in Ederveen is nog niet zo eenvoudig. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Ederveen. Vanwege deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Ederveen die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ederveen
 • Ontslag aanvechten in Ederveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Ederveen
 • Arbeidsrecht advocaat Ederveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ederveen
 • Strafrecht advocaat Ederveen
 • Letselschade advocaat Ederveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Ederveen
 • Civielrecht advocaat Ederveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ederveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ederveen

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Ederveen een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een contract. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Ederveen kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Ederveen. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook natuurlijk een verstandig plan, zo kan een fiscaal jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Ederveen toepasbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Ederveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Ederveen

Om de passende personen in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Ederveen. Advocaten in Ederveen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om aangelegenheden die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Ederveen. Beiden partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft zeker iets meer kennis van het vak. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ederveen jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ederveen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Ederveen. Je kunt een jurist in Ederveen wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Ederveen een optie.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Ederveen de procesvoering feitelijk uit mag voeren. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ederveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ederveen.

Letselschade advocaat Ederveen

Loop je bij een ongeluk waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Ederveen je helpen. Dit kan zijn door een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Ederveen je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is dus een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Ederveen is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Ederveen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ederveen.

Letselschade advocaat Ederveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ederveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ederveen

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Ederveen krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je ook gegarandeerd van vakkundig advies op maat.

Hierna hoef je alleen nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ederveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ederveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ederveen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Ederveen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Ederveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Ederveen is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Ederveen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ederveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ederveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ederveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ederveen

Gewoon goed

12 mei 2023

Begrijpelijk en vlot. Dank je wel!

- Simon Martens

Begeleiding was persoonlijk

2 mei 2023

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer content met de begeleiding.

- Jacobus van der Heijden

Domweg perfect

29 april 2023

Hoopte al dat mijn raadsman zo slim zou zijn.

- Robin van der Meer

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

21 april 2023

Snelle en pragmatische reacties gedurende het geding. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Bram van Dam

Aanrader!

15 april 2023

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Nienke Vink

Eersterangs advocaat gevonden

3 april 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Maarten van den Heuvel

Zeer tevreden met onze raadsman

30 maart 2023

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Top

- Kelly van Leeuwen

Beste raadsman van Holland

24 maart 2023

Ervaarde een goede klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Sandra Bos

Gewoon uitstekend

15 maart 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had vermoed.

- Wendy van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ederveen

Boers Advocaten

Kerkewijk 20
3901 EG Veenendaal
Nederland

0318 522 404
http://www.boersadvocaten.nl/

Axius Advocaten & Mediators

Vendelier 4-1
3905 PA Veenendaal
Nederland

0318 584 999
https://www.axiusadvocaten.nl/

Prio Bewindvoering

Plesmanstraat 59
3905 KZ Veenendaal
Nederland

0318 734 298
http://www.priobewindvoering.nl/