Advocaat Emmen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Emmen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Emmen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Emmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Emmen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Emmen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 130 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Emmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartemeer, Erica en Klazienaveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Emmen

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Emmen? Het zoeken van de perfecte advocaat in Emmen is nog niet zo ongecompliceerd. Wij begrijpen dat het stevige aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het denkbaar om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Emmen die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Emmen
 • Ontslag aanvechten in Emmen
 • Personen- en Familierecht advocaat Emmen
 • Arbeidsrecht advocaat Emmen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Emmen
 • Strafrecht advocaat Emmen
 • Letselschade advocaat Emmen
 • Ondernemingsrecht advocaat Emmen
 • Civielrecht advocaat Emmen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Emmen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Emmen

Een advocatenkantoor in Emmen heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Emmen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Emmen heb je natuurlijk iemand die in de buurt zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Emmen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Emmen

Om de juiste personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Emmen. Wanneer je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Emmen. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Emmen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Emmen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Emmen

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Emmen. Je kunt een jurist in Emmen wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Emmen kan je hierbij helpen.

Controleer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Emmen uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Emmen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Emmen.

Letselschade advocaat Emmen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Emmen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Emmen te treffen. Je zoekt logischerwijs wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Emmen die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Emmen.

Letselschade advocaat Emmen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Emmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Emmen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Emmen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Emmen terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend vandaar is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Emmen.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Emmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Emmen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Emmen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Emmen. Scheiden is simpelweg over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Emmen wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Emmen? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Emmen echt geweldig eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Emmen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Emmen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Emmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Emmen

Voelt goed

29 juni 2024

Partij ontdekt die vertrouwd aanvoelt. Fantastisch!

- Guido van de Veen

Dreigend ontslag tegengegaan

21 juni 2024

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen beletten.

- Angela van de Velde

Eindelijk

9 juni 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Ellen Scholten

Individueel bijgestaan

4 juni 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Annemieke Vos

Had dit veel eerder moeten doen

26 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn eerdere jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman gevonden. Had ik veel eerder moeten doen.

- Johan Evers

Gerechtigheid!

19 mei 2024

Dankzij mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Sjoerd van de Veen

Persoonlijk bijgestaan

16 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Astrid Janssen

Eersterangs advocaat gevonden

8 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Super.

- Renate Martens

Gerechtigheid!

3 mei 2024

Dankzij mijn geweldige jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn leverancier.

- Sander Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Emmen

Professionals Emmen

Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen
Nederland

0800-12128
https://professionalsalkmaar.nl/advocaat

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Hoenderkamp 22a
7812 VZ Emmen
Nederland

0591 200 414
http://www.mariskaharbers.nl/