Advocaat Erica

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Erica die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Erica verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Erica – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Erica gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Erica
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Erica, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Klazienaveen, Nieuw Dordrecht en Veenoord bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Erica

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Erica zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Veelal gaan juristen gepaard met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Erica als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Erica een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Je denkt wellicht dat het handig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Erica is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Hiernaast huur je een advocaat meestal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Vandaar is het uitzoeken van een handige advocaat in Erica een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Erica je een advocaat vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Erica
 • Ontslag aanvechten in Erica
 • Personen- en Familierecht advocaat Erica
 • Arbeidsrecht advocaat Erica
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Erica
 • Strafrecht advocaat Erica
 • Letselschade advocaat Erica
 • Ondernemingsrecht advocaat Erica
 • Civielrecht advocaat Erica
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Erica

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Erica

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Erica een verstandig besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Erica kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Erica. Je wilt immers een raadgeving op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Erica is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Erica

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Erica

Om de goede persoon in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Erica. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Erica. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een fijn gesprek opgelost kunnen worden. Als je een conflict eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer aardig van pas.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste gevallen uitkomen bij advocaten in Erica. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een conflict, waar advocaten in Erica vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Erica

Een jurist in Erica mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Erica uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat beter is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee bij je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Erica?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Erica.

Letselschade advocaat Erica

Mogelijk denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Erica voor je te laten starten, maar dat kan wel eens voor problemen zorgen. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een goede letselschade advocaat in Erica te vinden. Het moet tenslotte wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Erica om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Erica.

Letselschade advocaat Erica zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Erica zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Erica

Wanneer je op je werk tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Erica in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Erica heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Erica te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Erica.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Erica en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Erica

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Erica zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Erica te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Erica is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Erica flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Erica in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Erica in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Erica

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Erica

Echtscheiding goed begeleid

20 juli 2022

Complexe zaak maar super bijgestaan in de scheiding. Dank u wel!

- Lisette de Lange

Immer bereikbaar voor aanvragen

15 juli 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor overleg, heel prettig.

- Elizabeth Kuijpers

Vertrouwelijke advocaat getroffen

4 juli 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Joyce van den Bosch

Hoge kostenvergoeding bij letsel

27 juni 2022

- Monique van de Ven

Echtscheiding goed begeleid

25 juni 2022

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Jasper Kuipers

Begeleiding was geweldig

17 juni 2022

De afwikkeling gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Bram Bosch

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

9 juni 2022

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Martin van der Laan

Vertrouwelijke advocaat getroffen

3 juni 2022

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Johannes Post

Vakkundig en ervaren

29 mei 2022

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Anouk Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Erica

mr. R.A. Nienhuis jurist & incasso

Rietgans 19
7827 SP Emmen
Nederland

06 80130038
http://www.nienhuisjurist.nl/

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Hoenderkamp 22a
7812 VZ Emmen
Nederland

0591 200 414
http://www.mariskaharbers.nl/

Advocatenkantoor Zuid-Oost Drenthe

Van Schaikweg 24
7811 KJ Emmen
Nederland

0591 647 111
http://www.advodrenthe.nl/