Advocaat Klazienaveen

Behoefte aan een ijzersterke advocaat uit Klazienaveen die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Klazienaveen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Klazienaveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Klazienaveen gezocht?

Een advocaat in Klazienaveen vinden

Advocaat Klazienaveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 99 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Klazienaveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartemeer, Erica en Emmer Compascuum bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Klazienaveen

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Klazienaveen zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Klazienaveen een vervelende. Toch is het zoeken van de geschikte advocaat in Klazienaveen een klus die van belang is. Je wilt immers een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Klazienaveen en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Bovendien huur je een jurist veelal in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daardoor al is het vinden van de voornaamste advocaat in Klazienaveen een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je flink in je speurtocht naar een praktische advocaat in Klazienaveen. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Klazienaveen
 • Ontslag aanvechten in Klazienaveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Klazienaveen
 • Arbeidsrecht advocaat Klazienaveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Klazienaveen
 • Strafrecht advocaat Klazienaveen
 • Letselschade advocaat Klazienaveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Klazienaveen
 • Civielrecht advocaat Klazienaveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Klazienaveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Klazienaveen

Men vraagt zich regelmatig af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Klazienaveen een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Klazienaveen kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Klazienaveen. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens altijd een goed idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zoveel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Klazienaveen is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Klazienaveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Klazienaveen

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Klazienaveen te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Klazienaveen.

Desalniettemin is het slim om verscheidene advocaten in Klazienaveen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Klazienaveen je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbod aan te vragen, kun je zeer eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Klazienaveen, zodat je zeker weet dat je een kundig individu treft, die jou over het algemeen kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Klazienaveen

Een jurist in Klazienaveen is niet altijd een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Klazienaveen, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer goede juristen en hele slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou daar dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Klazienaveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Klazienaveen.

Letselschade advocaat Klazienaveen

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Klazienaveen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk eenvoudiger om een juiste letselschade advocaat in Klazienaveen te traceren. Je zoekt altijd wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Klazienaveen om je bij te staan. Letsel is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder meerdere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Klazienaveen.

Letselschade advocaat Klazienaveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Klazienaveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Klazienaveen

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Klazienaveen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Klazienaveen heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Klazienaveen te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Klazienaveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Klazienaveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Klazienaveen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een fatsoenlijke vereffening wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Klazienaveen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Klazienaveen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Klazienaveen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Klazienaveen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Klazienaveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Klazienaveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Klazienaveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Klazienaveen

Eersterangs advocaat gevonden

8 mei 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Geweldig.

- Alexander van de Brink

Erg professioneel

1 mei 2023

Een werkelijke prof getroffen. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Deborah Kramer

Eind goed, al goed

30 april 2023

Tenslotte mijn gelijk gekregen.

- Cornelia van de Berg

Echtscheidingsconvenant overeengekomen

19 april 2023

Echtscheidingsconvenant was vlug overeengekomen. Super!

- Ilona Mol

Moment voor actie

10 april 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik degelijk in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!
Merci

- Eveline Jansen

Meest kundige advocaat van Holland

3 april 2023

Ervaarde een juiste klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Lisette van Dam

Eenvoudig goed

27 maart 2023

Begrijpelijk en snel. Bedankt!

- Alexander Hermans

Had dit veel sneller moeten doen

26 maart 2023

Na bedonderd te zijn door mijn voormalig jurist heb ik door advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Sylvia Jonker

Onverwachts een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is daarom een stuk lager.

17 maart 2023

- Jolanda van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Klazienaveen

Advocatenkantoor Mariska Harbers

Hoenderkamp 22a
7812 VZ Emmen
Nederland

0591 200 414
http://www.mariskaharbers.nl/

Advocatenkantoor Zuid-Oost Drenthe

Van Schaikweg 24
7811 KJ Emmen
Nederland

0591 647 111
http://www.advodrenthe.nl/

Cats Advocaten

Angelsloërdijk 27
7822 HK Emmen
Nederland

0591 670 310
http://www.advocats.nl/