Advocaat Gennep

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Gennep?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gennep verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gennep – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Gennep gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Gennep
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gennep, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Heijen, Ottersum en Milsbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gennep

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Gennep zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Meestal is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Gennep een vervelende. Toch is het vinden van de geschikte advocaat in Gennep een project die belangrijk is. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Gennep is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien ver uiteen. Ook huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Enkel daardoor al is het zoeken van de voornaamste advocaat in Gennep een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Gennep je een advocaat vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gennep
 • Ontslag aanvechten in Gennep
 • Personen- en Familierecht advocaat Gennep
 • Arbeidsrecht advocaat Gennep
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gennep
 • Strafrecht advocaat Gennep
 • Letselschade advocaat Gennep
 • Ondernemingsrecht advocaat Gennep
 • Civielrecht advocaat Gennep
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gennep

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gennep

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Gennep een verstandig besluit is. Juridische informatie is zodanig aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een pro vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Gennep kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Gennep. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Gennep is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Gennep

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Gennep

Los van de aanleiding zijn er meer dan genoeg advocaten in Gennep te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Gennep staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het verstandig om allerlei advocaten in Gennep te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk vooral bij welke advocaten in Gennep je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je zeer makkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk enkel met gekwalificeerde advocaten in Gennep, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gennep

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Gennep. Je kunt een jurist in Gennep wel meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Niettemin is een jurist in Gennep niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Gennep een optie.

Bekijk vooraf wel altijd even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gennep verricht kan en mag worden. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gennep?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gennep.

Letselschade advocaat Gennep

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gennep je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige reden hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Gennep je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Gennep is dat hij de hele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan regelrecht op je revalidatie liggen. Ook een letselschade advocaat in Gennep vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gennep.

Letselschade advocaat Gennep zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gennep zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gennep

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Gennep in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Gennep heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gennep te zoeken.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Normaal ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gennep.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gennep en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gennep

Een scheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het van belang dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gennep zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Gennep te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Gennep is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Gennep flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gennep in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gennep in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gennep

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gennep

Hoge compensatie bij letsel

20 juni 2024

- René van de Veen

Oprecht een specialist

12 juni 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was vorstelijk, dankzij mijn jurist!

- Evelien Sanders

Dreigend ontslag voorkomen

3 juni 2024

Door mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johanna Evers

Top verlopen

26 mei 2024

Gauw de geschikte persoon getroffen, aangenaam!

- Judith Driessen

Inderdaad zoals vermoed

21 mei 2024

Aanbieding was goed.

- Nathalie van der Meulen

Juridische advies

18 mei 2024

Geweldig goed rechtelijk begeleiding op maat ontvangen. Dit scheelde zeer veel.

- Natasja de Graaf

Top advies gekregen!

7 mei 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Joost Willems

Geweldenaar in zijn discipline

1 mei 2024

Met mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke vergoeding gekregen voor opgelopen letselschade.

- Johannes de Graaf

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het verdriet is hierdoor een stuk minder.

23 april 2024

- Ilona Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gennep

Advocatenkantoor Guus Heutink

Houtstraat 5
6591 CA Gennep
Nederland

0485 550 880
http://www.heutink-gennep.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/

GH Advocaten Boxmeer B.V.

Spoorstraat 6
5831 CL Boxmeer
Nederland

0485 561 646
https://www.ghadvocaten.nl/