Advocaat Groningen

Wil jij een betaalbare advocaat uit Groningen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Groningen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Groningen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Groningen gezocht?

Een advocaat in Groningen vinden

Advocaat Groningen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Garnwerd, Garmerwolde en Sint Annen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Groningen

Indien je een advocaat in Groningen zoekt, heeft dat meestal een oorzaak. Meestal is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Groningen een vervelende. Desondanks wil je een juiste advocaat in Groningen vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om toch wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk aanmerkelijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Groningen en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Ook huur je een jurist meestal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Groningen een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je behoorlijk in je expeditie naar een geschikte advocaat in Groningen. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Groningen
 • Ontslag aanvechten in Groningen
 • Personen- en Familierecht advocaat Groningen
 • Arbeidsrecht advocaat Groningen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Groningen
 • Strafrecht advocaat Groningen
 • Letselschade advocaat Groningen
 • Ondernemingsrecht advocaat Groningen
 • Civielrecht advocaat Groningen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Groningen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Groningen

Een advocatenkantoor in Groningen heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Groningen helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Groningen heb je altijd nog iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Groningen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Groningen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Groningen, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Groningen zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer flink van pas.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Groningen. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Groningen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Groningen

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Groningen. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Groningen. Er zijn namelijk enkele juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Groningen niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Groningen kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Groningen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Groningen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Groningen.

Letselschade advocaat Groningen

Een letselschade advocaat in Groningen kan je assisteren om een redelijke claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen bovendien een overige oorzaak hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Groningen je op weg. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is zodoende een behoorlijk breder begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Groningen is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan verrichten, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een snel herstel. Ook een letselschade advocaat in Groningen vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Groningen.

Letselschade advocaat Groningen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Groningen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Groningen

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Groningen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Groningen heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Groningen te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Groningen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Groningen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Groningen

Een echtscheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke overeenkomst wordt getroffen en dat kwesties als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Groningen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Groningen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Groningen is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Groningen flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Groningen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Groningen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Groningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Groningen

Het uit elkaar gaan tot fijn eindpunt gekregen

20 juni 2024

Door mijn advocaat geen moeilijkheden gekregen tijdens de echtscheiding van mijn partner.

- Wouter Driessen

Zeer vakkundig

15 juni 2024

Mijn advocaat had duidelijk veel ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Pascal de Jong

Had dit veel sneller moeten doen

3 juni 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Barry Jansen

Moment voor actie

26 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!
Bedankt

- Nicolaas Kuiper

Deskundig en vakkundig.

21 mei 2024

Er werd vaak tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Monique van de Pol

Scheiding uitstekend geregeld

16 mei 2024

Ingewikkelde zaak maar prima bijgestaan in de echtscheiding. Dank u wel!

- Patrick Wolters

Scheiding ging goed

10 mei 2024

Volledig ontzorgd door mijn jurist tijdens echtscheiding.

- Anna van de Wal

Eind goed, al goed

28 april 2024

Na lang afwachten tenslotte in het gelijk gesteld.

- Klaas Hendriks

Gepaste juridische bijstand

25 april 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Annemieke Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Groningen

Professionals Groningen

Bieslookstraat 31
9731 HH Groningen
Nederland

0800-12128
https://professionalsgroningen.nl/advocaat

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/

Noordhof advocatuur B.V.

Zuiderkuipen 8
9711 HR Groningen
Nederland

050 500 5000
http://www.noordhofadvocatuur.nl/