Advocaat Thesinge

Behoefte aan een professionele advocaat in Thesinge die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Thesinge verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Thesinge – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Thesinge gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Thesinge
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Thesinge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stitswerd, Toornwerd en Kantens bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Thesinge

Het mag duidelijk zijn dat je als je een advocaat in Thesinge zoekt, je gemiddeld genomen niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Meestal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Thesinge als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een handige advocaat in Thesinge vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat verschil tussen de ene advocaat in Thesinge en de andere, op het gebied van tariefstellingen en kennisgebieden. Ook is een jurist dikwijls ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Thesinge een belangrijke taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je onwijs in je zoektocht naar een handige advocaat in Thesinge. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Thesinge
 • Ontslag aanvechten in Thesinge
 • Personen- en Familierecht advocaat Thesinge
 • Arbeidsrecht advocaat Thesinge
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Thesinge
 • Strafrecht advocaat Thesinge
 • Letselschade advocaat Thesinge
 • Ondernemingsrecht advocaat Thesinge
 • Civielrecht advocaat Thesinge
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Thesinge

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Thesinge

Een advocatenkantoor in Thesinge heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Thesinge inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Thesinge heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Thesinge

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Thesinge

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Thesinge, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Thesinge. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Thesinge. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Thesinge grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Thesinge

Een jurist in Thesinge mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Thesinge niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Wanneer je op zoek bent naar een jurist in Thesinge, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Thesinge?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Thesinge.

Letselschade advocaat Thesinge

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen indien je een letselschade advocaat in Thesinge wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die passende letselschade advocaat in Thesinge te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Thesinge om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Thesinge.

Letselschade advocaat Thesinge zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Thesinge zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Thesinge

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Thesinge in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Thesinge terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies vandaar is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Thesinge.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Meestal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Thesinge.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Thesinge en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Thesinge

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Thesinge. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Thesinge hebben bij dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Thesinge? Een goede gegadigde treffen is uiteraard nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Thesinge echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Thesinge in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Thesinge in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Thesinge

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Thesinge

Moment voor actie

9 november 2023

Geen woorden maar daden. Door mijn advocaat stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een verademing!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren snel binnen en daardoor konden we rap met een advocaat in zee.

- Gerrit Martens

Goed afgehandeld.

2 november 2023

Duidelijk en vlot. Dank!

- Bas Mol

Goed geregeld.

23 oktober 2023

Rap en begrijpelijk geregeld. Dank!

- Charlotte Dijkstra

Zeer content met onze raadsman

12 oktober 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Super.

- Johan Sanders

Werkelijke deskundige binnen rechtsgebied

6 oktober 2023

Mijn jurist had onmiskenbaar veel ervaring in zijn kennisgebied. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Iris Postma

Rechtvaardigheid!

1 oktober 2023

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Antonius Kuiper

Geen nummer, menselijke afhandeling

18 september 2023

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Super.

- Nathalie Driessen

Top begeleid van begin tot einde traject

14 september 2023

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Michael Smits

Betrouwbare partner

4 september 2023

Betrouwbare partij gevonden die me ondersteunt. Top!

- Claudia van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Thesinge

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

Octrooibureau V.O. Patents & Trademarks – Groningen

Heresingel 3
9711 EP Groningen
Nederland

050 314 4288
https://www.vo.eu/