Advocaat Gelderswoude

Wil jij een professionele advocaat in Gelderswoude die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Gelderswoude verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gelderswoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Gelderswoude gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Gelderswoude
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gelderswoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Moerkapelle, Zoetermeer en Benthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gelderswoude

Ben je op zoek naar een geschikte en professionele advocaat in Gelderswoude? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Gelderswoude te vinden voor juridische dingen. Wij snappen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar ook voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Gelderswoude. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Gelderswoude die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gelderswoude
 • Ontslag aanvechten in Gelderswoude
 • Personen- en Familierecht advocaat Gelderswoude
 • Arbeidsrecht advocaat Gelderswoude
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gelderswoude
 • Strafrecht advocaat Gelderswoude
 • Letselschade advocaat Gelderswoude
 • Ondernemingsrecht advocaat Gelderswoude
 • Civielrecht advocaat Gelderswoude
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gelderswoude

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gelderswoude

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Gelderswoude een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een geschil over een contract. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Gelderswoude kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Gelderswoude. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor organisaties of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Gelderswoude is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Gelderswoude

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Gelderswoude

Los van de reden zijn er meer dan voldoende advocaten in Gelderswoude te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Gelderswoude.

Desondanks is het handig om allemaal advocaten in Gelderswoude te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk hoofdzakelijk bij welke advocaten in Gelderswoude je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Gelderswoude, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gelderswoude

Een jurist in Gelderswoude mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Indien een jurist in Gelderswoude niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Gelderswoude, kijk dan eerst goed of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt uiteraard voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even goed in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn zeer geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettelijk gezien gewoonweg niet doen. Het is dus van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gelderswoude?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gelderswoude.

Letselschade advocaat Gelderswoude

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Gelderswoude je helpen. Dit kan zijn wegens een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Gelderswoude helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is dus een veel uitgebreider begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het grootste gewin van een letselschade advocaat in Gelderswoude is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan exclusief nog maar te richten op een spoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Gelderswoude vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gelderswoude.

Letselschade advocaat Gelderswoude zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gelderswoude zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Gelderswoude

Wanneer je op je werk tegen sommige moeilijkheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Gelderswoude in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Gelderswoude heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gelderswoude te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gelderswoude.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gelderswoude en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gelderswoude

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gelderswoude zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Gelderswoude te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Gelderswoude is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Gelderswoude allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gelderswoude in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gelderswoude in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gelderswoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gelderswoude

Proces netjes begeleid

23 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Dank!

- Annemarie Mol

Beste jurist van het land

14 mei 2024

Klikte meteen fijn en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende zege behaald.

- Thomas Bosch

Eenvoudig goed

8 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Wilhelmus Postma

Altijd bereikbaar voor aanvragen

29 april 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer prettig.

- Nancy van de Ven

Echt een vakkundige

24 april 2024

Via mijn advocaat een ijzersterke zaak opgebouwd en een flinke schadevergoeding gekregen voor opgelopen verwonding.

- Michael de Haan

Exact zoals verwacht

17 april 2024

Aanbieding was netjes.

- Jacoba Verhoeven

Deskundig en vakkundig.

11 april 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Koen Hendriks

Top raadgeving gekregen!

6 april 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Mariska van de Velde

Dreigend ontslag afgewend

24 maart 2024

Door mijn advocaat de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Jasper van de Veen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gelderswoude

Mooyman & Partners Letselexpertise bv

Jacob Leendert van Rijweg 68
2701 AE Zoetermeer
Nederland

079 346 0071
https://www.letselschade-advies.nl/

Infoletselschade

Osbornezijde 3
2725 NH Zoetermeer
Nederland

079 316 0566
http://www.infoletselschade.nl/

Nieuwstaete Advocaten

Nieuwlandstraat 130
2729 DX Zoetermeer
Nederland

079 331 1065
http://www.nieuwstaete-advocaten.nl/